Datum toegevoegd: 30 Jan 2018 Review imm cologne 2018

Van 14 t/m 21 januari vond het jaarlijkse imm Cologne plaats. In onze vaste showroom in Design Post Köln presenteerden wij een XL-tafel voor allerlei tafelmomenten, een Re-Edition van de geliefde compacte tafel Diabolo, de Close loungefauteuil om in te ontspannen en het nieuwe broertje van de Close stoel: de Close zonder armleuning. Lees meer over onze noviteiten!

 

Essenza XL

Tafels moeten tegenwoordig echte alleskunners zijn; niet alleen een traditionele keukentafel maar ook bureau, werkbank, vergaderplek, eettafel… en dat soms zelfs tegelijkertijd. De eettafel is een echte leeftafel geworden. Een ontmoetingsplek, waar voldoende ruimte moet zijn voor allerlei tafelactiviteiten. Daarom presenteert Arco de royale Essenza XL die verkrijgbaar is in 3 verschillende lengtematen. Het tafelblad van de Essenza XL is gemaakt van massief Eiken of Amerikaans noten van 5,5 cm dik. De poten zijn eveneens van massief eiken of Amerikaans noten en hebben een afmeting van 12 x 5,5 cm. De tafel is leverbaar in de afmetingen 280 x 105, 320 x 105 en 360 x 105.

 

 

Essenza refurbish programma

Omdat de Essenza tafel een kwaliteitproduct is en Arco streeft naar duurzaamheid, presenteerden we tijdens imm cologne 2018 de eerste stap van het Essenza refurbish programma. Na een opknapbeurt in de eigen fabriek in Winterswijk, ziet de tafel er weer als nieuw uit. Op die manier geeft Arco de Essenza tafel een tweede leven.

 

 

Diabolo

Het compacte formaat van de Diabolo sluit aan bij de huidige trend van kleinere huishoudens en verstedelijking. Door de centrale kolom in het midden van de tafel hoeft er aan beenruimte niet ingeleverd te worden. Het dunne tafelblad zorgt er voor dat er voldoende ruimte is voor praktisch elke stoel. Met andere woorden, Diabolo is uitermate geschikt als eet- en leeftafel voor kleinere ruimtes. Is er zo nu en dan toch meer ruimte nodig? Dan is Diabolo ook als uitschuifbare tafel verkrijgbaar.

 

       

 

Close 

De Close zonder armleuning heeft een slanke en elegante uitstraling dankzij de smalle rugleuning. Dit model is uitermate geschikt voor aan de eettafel, zowel thuis als in restaurants. De Close zonder armleuning is verkrijgbaar in dezelfde onderstellen als de in 2016 geïntroduceerde Close stoel: U-poot onderstel van beuken laminaat met een eiken toplaag, 4 teens centrale voet van aluminium op poten of wielen en een 5-teens centrale voet op wielen. Al deze aluminium onderstellen kunnen worden afgewerkt met een epoxy fine texture of epoxylak uit de Arco collectie.

 

Close Lounge

Close Lounge is het meest comfortabele meubel uit de Close familie. De afgeronde rugleuning die tevens als armleuning fungeert heeft een breedte van 71,5 cm. Daardoor ontstaat een ruime kuip waarvoor ontwerper Ludvik zich heeft laten inspireren door een intieme baai. De licht naar achteren hellende zitting maakt een ontspannen zithouding mogelijk. Net als de stoel en de bank is ook de fauteuil aan de binnenzijde zacht en organisch gevormd voor aangenaam zitcomfort. Dit vormt een helder contract met de strakke contouren van het complete meubel. De Close Lounge is verkrijgbaar met een U-poot onderstel van beuken laminaat met een eiken toplaag of een 4-teens onderstel van aluminium dat indien gewenst kan worden afgewerkt met een epoxy fine texture of epoxylak uit de Arco-collectie.

 

       

 

 

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord