Kottenseweg, Winterswijk N 51° 57' 19.4", E 006° 44' 35.7"
Over Arco Duurzaamheid

Arco & duurzaamheid

Sinds 1904 zit Arco in Winterswijk. Al 4 generaties staat vakmanschap en de liefde voor hout centraal. Hierbij gaan ambacht en moderne techniek hand in hand. Elk meubelstuk dat onze fabriek verlaat, is met veel toewijding ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd.

Local Wood

Ons familiebedrijf is loyaal aan de omgeving en dat betekent dat je niet van ver haalt, wat dichtbij ook te krijgen is. Voor de LOCAL WOOD collectie werken wij daarom alleen met hout uit Nederland en West- Duitsland.

Refurbishing

Arco gelooft in circulariteit en circulaire principes. Naast dat we mooie producten willen maken, is het minstens zo belangrijk dat ze duurzaam zijn. Kwaliteit is hierbij key. Onze tafels zijn er om generaties lang mee te gaan. Om herinneringen aan te maken voor het leven. 

Hout certificeringen

Wij werken alleen met FSC en PEFC gecertificeerd hout en dat maakt Arco niet alleen FSC®- en PEFC gecertificeerd, maar ook een bedrijf met een STIP-keurmerk.

Product ECO paspoorten

Wij zijn graag zo transparant mogelijk over de herkomst van producten en de samenstelling van materialen in een product. Daarom beschikt ieder product over een Product ECO paspoort.

Duurzaamheid Wij maken producten voor het leven Refurbished
Waar te koop? Er zijn Arco dealers over de hele wereld! Vind een verkooppunt
Parallelweg, Winterswijk N 51° 57' 56.5", E 006° 42' 49.0"