Arco

Kleinmeubelen

De woonomgeving verandert. Arco's kleinmeubelen collectie voor thuis speelt daarop in. In huis wordt niet alleen nog maar gewoond en geleefd, maar ook gewerkt. Dat vraagt om meubels en klein meubelen die passen bij onze huidige levensstijl waarin wonen en werken soms in elkaar overgaan. 

Klein meubelen voor leven en (thuis)werken

Bijzettafels zijn een een mooie aanvulling op je interieur. Bijzettafels zijn namelijk niet alleen heel functioneel, ze zorgen ook voor een gezellige sfeer. Door tafels van verschillende hoogtes, breedtes en kleuren met elkaar te combineren kun je een afwisselend landschap creëren. Dat is niet alleen leuk om te zien, maar ook heel functioneel: een waardevolle toevoeging in huis en op kantoor. In de Arco collectie vind je verschillende bijzettafels.

 

Een bijzettafel voor elke plek in huis

Een bijzettafel past in elke leefomgeving, van woonkamer en keuken tot slaapkamer. Zet de tafels naast je bank om een kopje koffie op te zetten, je afstandsbediening of tablet weg te leggen of gebruik ze als nachtkastje. Onze bijzettafels zijn in verschillende groottes en vormen te verkrijgen. Je kunt ze op zichzelf gebruiken, maar ook in combinatie met meerdere tafels. Door een set van 2, 3, of misschien zelfs meer, bijzettafels in verschillende kleuren en afmetingen te gebruiken, kan zo een boeiend “landschap” gecreëerd worden.

We love materials Bekijk Arco's materialen Materialen
Waar te koop? Er zijn Arco dealers over de hele wereld! Vind een verkooppunt