We are Arco, we make tables

Een tafel is een plek. De plek waar we bijna de hele dag doorbrengen – alleen, met z’n tweeën of met een grote groep. Een dynamische plek die we steeds weer anders gebruiken: om te praten, eten, lezen, werken of ontspannen. Een plek die formeel kan zijn of zich juist organisch vormt. Al deze momenten en plekken lopen steeds meer in elkaar over. Met alle digitale ontwikkelingen die er gaande zijn, wordt er meer en meer vanuit huis gewerkt. En tegelijkertijd wordt het traditionele kantoor steeds huiselijker. Het moet een plek zijn waar mensen optimaal kunnen werken en waar ruimte is voor ontspanning. Wij maken tafels, en bijbehorende producten, voor al deze momenten en plekken. En dat doen we al meer dan 115 jaar.

 

Wonen in de werkomgeving

Ook de werkomgeving is veranderd. In het kantoor van nu zitten we niet meer aan individuele bureaus. De tafel is een dynamische werkplek waar we informeel overleggen met een collega, flexwerken, goed gaan zitten voor een belangrijke vergadering, het weekend bespreken met een kop koffie of samen lunchen om te ontspannen. Het moderne kantoor heeft een huiselijk karakter, waar de tafel de spil vormt in samenwerken, communiceren, samenzijn en delen van kennis.

 

Werken in de woonomgeving

Waar we vroeger een aparte keuken, eetkamer en woonkamer hadden, zijn onze huizen nu steeds meer een open geheel met de ‘leeftafel’ als centrale plek. Het hart van het huis. Tafelen gaat dan ook al lang niet meer alleen over uitgebreid dineren, maar over alle activiteiten die er rond de tafel plaatsvinden. Het is de plek waar je samen eet, thuiswerkt, maar ook de krant leest, huiswerk maakt of een spelletje speelt.

 

 

Wij maken tafels En de producten die daarbij horen Bekijk collectie
We live to last Arco & duurzaamheid Lees meer
Breeuweg 9, Winterswijk N”41°24’12.2, E”2°10’26.5