Arco

Collectie

Ontdek de Arco collectie met meubels voor home & work, gekenmerkt door vakmanschap en tijdloos design. Onze meubels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. We are Arco. We make tables. We value craftmanship.

Tafels

Tafelen is een ruim begrip. We werken, eten, lachen, lezen en ontspannen aan een tafel. Onze ontwerpers maken design tafels die passen bij de veelzijdigheid van het concept tafelen. De Base is bijvoorbeeld een echt basisstuk. Een robuuste, no-nonsense design tafel, gemaakt van hout - uit de buurt van onze fabriek - en beton. Met recht een tafel die tegen een stootje kan. De ‘onmogelijk ogende’ Slim tafel van designer Bertjan Pot brengt eenvoud, slimme technieken en stijl bij elkaar. Kijk in onze collectie voor alle mogelijkheden van Arco tafels in jouw interieur. Op het werk of bij je thuis.

 

Stoelen 

We creëren comfort met onze collectie low seating & seating. Neem bijvoorbeeld onze Sketch stoelen. Deze collectie bestaat uit diverse zitmeubelen, zoals de Sketch RegularSketch Lobby of Sketch Work Middle. Zowel voor thuis als op het werk biedt deze veelzijdige en breed-inzetbare Sketch family comfort. Een klassieke kuipstoel met een modern uiterlijk.

 

Banken

Maak ook kennis met de Side by Side, een modulair zitprogramma bestaande uit banken en losse schakelelementen. De Side by Side is in te zetten als afgeschermde individuele werkplek, zij-aan-zij voor adhoc overleg, in wachtruimtes en lobby’s of zelfs tegenover elkaar als informele vergaderplek.

 

Kasten

Alles heeft zijn plek in Arco kasten en accessoires. We combineren eenvoud met praktisch nut, zoals bij muurkast Pivot. Pivot is een speels, massief houten kastje op hoge poten met twee laden. Het vernieuwende van deze kast is dat de laden kunnen scharnieren, waardoor ze gelijktijdig toegankelijk zijn. Een verrassend kastje, dat bij uitstek geschikt is voor het opbergen van kleine rondslingerende voorwerpen en dagelijkse benodigdheden. 

 

Kleinmeubilair

Onze collectie low tables & additions maakt huizen compleet. We stellen je graag voor aan de bijzettafel Tablet van designer Jonas Trampedach. Deze serie kleine tafeltjes is gemakkelijk te tillen en multifunctioneel: meerdere Tablets samen vormen een grotere koffietafel. Of maak kennis met de Utensils: Een familie van handige kleine tafeltjes voor al die momenten dat werken en wonen in elkaar overgaan. Even een notitie maken, de laptop neerleggen of wat documenten doornemen. Kortom, het bekende multi-tasken dat overal in huis kan gebeuren. 

We love materials Bekijk Arco's materialen collectie Materialen
Waar te koop? Er zijn Arco dealers over de hele wereld! Vind een verkooppunt
Kottenseweg, Kotten N 51° 56' 52.5" E 006° 46' 16.1"