Arco

Banken

Voor bij onze tafels ontwerpen en ontwikkelen wij ook banken. Onze banken worden gemaakt met oog voor detail, waarbij we de nieuwste technologieën combineren met vakkundig handwerk. Bekijk de banken in Arco's collectie.

Eettafel bank

Neem plaats op jouw eettafel bank naar keuze! Voor wie net wat anders wil dan de standaard eetkamerstoel, is een bankje bij de eettafel een perfect alternatief. In onze collectie stoelen en banken vind je diverse houten en gestoffeerde banken die qua design en comfort aansluiten bij onze tafels. We are Arco. We make tables. We create comfort.

 

Meer zitruimte

Een eettafel bank is een mooie toevoeging aan je interieur, of je eettafel nou in de keuken, eetkamer of woonkamer staat. Daarnaast biedt een bank bij de eettafel meer zitruimte dan reguliere eetkamerstoelen. Ideaal voor wanneer er iemand extra aanschuift bij het eten of wanneer je een avond gezellig met vrienden rondom de tafel zit. Combineer een houten of gestoffeerde bank met onze eetkamerstoelen en je eethoek wordt een gewilde plek om te gaan zitten. 

We live to last Arco & duurzaamheid Lees meer
Waar te koop? Er zijn Arco dealers over de hele wereld! Vind een verkooppunt
Wooldse Veen N 51° 54' 19.7", E 006° 44' 36.5"