Arco

Conferentietafels

Overleggen met collega’s, vergaderen, brainstormen, eten, presenteren; in de werkomgeving is er een groeiende behoefte aan een ruimte voor het uitvoeren van een scala aan activiteiten die samenwerken en kennis delen tot doel hebben. Effectief vergaderen met behulp van moderne technologie, dat kan met Arco’s conferentietafels. Bij Arco creëren we conferentietafels (of boardroomtafels) die perfect aansluiten op het ‘tafelen in de werkomgeving’.

Voor een kleine groep of juist een formele meeting

Een conferentietafel voor 6 personen of een boardroomtafel voor een grote groep mensen. We beseffen ons dat iedere ruimte vraagt om een andere inrichting, het is daarom niet meer dan logisch dat we onze tafels aanpassen aan de behoeftes en wensen van onze klant. Een tafel op maat, met de juiste hoogte, breedte en afwerking zodat de conferentietafel aansluit bij jouw behoefte. 

 

Kabel management en elektrificatie

Om onze tafels zo flexibel mogelijk te maken, bieden we verscheidene kabelmanagement en electrificatie oplossingen aan. Van een simpele kabelgoot in de tafel om kabels te begeleiden tot aan een complete dock met stopcontacten, usb- en internetaansluiting. Oplossingen om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken aan de tafel en daarbij geen last te hebben van rondslingerende kabels. We are Arco. We make tables. We create solutions.

 

Stoelen voor bij de conferentietafel

Hoewel staand vergaderen tegenwoordig steeds vaker plaatsvindt, kunnen comfortabele stoelen ook bijdragen aan een productieve vergadering. Bij Arco ontwerpen, ontwikkelen en produceren we -naast tafels - ook stoelen. Stoelen die naadloos aansluiten bij onze conferentietafels.

We live to last Arco & duurzaamheid Lees meer
Waar te koop? Er zijn Arco dealers over de hele wereld! Vind een verkooppunt
Kottenseweg, Winterswijk N 51°56.647", E 6°46.384