Werken bij Arco Waar loop jij warm voor?

Online marketeer

Fulltime / parttime, Amsterdam/Winterswijk

Als 118-jarig ambitieus familiebedrijf doen wij al meer dan een eeuw waar we goed in zijn: tafels maken. We willen onze producten en kennis (online) nog beter zichtbaar maken, om die reden zoeken we een online marketeer die ons hierbij gaat helpen en met ons mee wil groeien.

 

Lees meer
Rudger Machinaal Houtbewerker
“Ik ben een pietje-precies”

Passie en nauwkeurigheid zijn woorden die Rudger omschrijven. Een vakman. Een pietje-precies zoals hij zelf zegt. Als kind knutselde hij met hout en maakte hij zijn eigen springschans voor de fiets. Rudger is van het fijnere werk en de details. Werken bij Arco past hem dan ook als een jas. Hij begon tijdens zijn BBL-opleiding machinaal houtbewerking bij Arco, maakte even een uitstapje, maar kwam weer terug. Voor hem geen andere werkgever. “Arco is bijzonder. We werken op een traditionele ambachtelijke manier in combinatie met moderne technieken met massief A-kwaliteit hout en plaatmateriaal. Kwaliteit gaat hier boven alles en het niveau van afwerken is erg hoog.”

Lees meer
Nick Meewerkend Voorman
“De praktijk is de beste leerschool bij Arco"

Nick is bijna vijfentwintig jaar geleden begonnen als leerling en groeide door tot meewerkend voorman. “Eentonig is het werk hier niet. Je bent allround. Ik heb de kans gekregen me op te werken. Dat moet je natuurlijk wel verdienen. Als je gemotiveerd bent, liefde hebt voor hout, van afwisseling houdt, wil leren en continu verbeteren, dan kun je hier alle kansen krijgen.”

Lees meer