Werken bij Arco Waar loop jij warm voor?

Marketing Coördinator

24 - 38 uur, Amsterdam

Je krijgt volop energie om een bijdrage te leveren aan de missie van Arco: dé tafelmaker van Europa te zijn en te blijven. In deze veelzijdige en coördinerende marketing rol, maak jij het verschil met jouw enthousiasme, creativiteit en resultaatgerichtheid. Jij komt proactief met ideeën om ons merk nog beter neer te zetten en zichtbaar te maken. 

Lees meer
Thijs Machinaal HoutbewerkerMonteur assemblage en houtbewerker
“Elke dag leveren we een topprestatie!”

Hoe complexer het probleem, hoe groter de uitdaging voor Thijs van Os. Hij kwam in 2021 bij Arco met een rugzak vol ervaring als houtbewerker. Bij Arco liep hij overal mee om te kijken wat hij wilde. “Ik dacht dat ik precies was, maar bij Arco kwam daar nog een tandje bij. Hier heb ik me nog zoveel verbeterd!”

Lees meer
Rudger Machinaal Houtbewerker
“Ik ben een pietje-precies”

Passie en nauwkeurigheid zijn woorden die Rudger omschrijven. Een vakman. Een pietje-precies zoals hij zelf zegt. Als kind knutselde hij met hout en maakte hij zijn eigen springschans voor de fiets. Rudger is van het fijnere werk en de details. Werken bij Arco past hem dan ook als een jas. Hij begon tijdens zijn BBL-opleiding machinaal houtbewerking bij Arco, maakte even een uitstapje, maar kwam weer terug. Voor hem geen andere werkgever. “Arco is bijzonder. We werken op een traditionele ambachtelijke manier in combinatie met moderne technieken met massief A-kwaliteit hout en plaatmateriaal. Kwaliteit gaat hier boven alles en het niveau van afwerken is erg hoog.”

Lees meer