Werken bij Een innovatief familiebedrijf

Arco is geregeld op zoek naar talenten die onze verschillende teams komen versterken. Arco is een trots en innovatief familiebedrijf met een no-nonsens mentaliteit, weinig managementlagen en een informele sfeer. Teamwork en toewijding zijn vanzelfsprekend en in ons streven naar de beste oplossing voor de klant stimuleren we creativiteit en ontwikkeling in iedere functie.

 

Openstaande vacatures: 

Meubelspuiter
Fulltime, Winterswijk

Om ons bedrijf (om Arco) verder te professionaliseren en ivm een aantal mooie orders zijn wij op zoek naar een gedreven meubelspuiter die affiniteit heeft met het afwerken van hout. Je werkt vanuit onze fabriek in Winterswijk en vormt een team samen met de overige productie-afdelingen.

Machinaal houtbewerker
Fulltime, Winterswijk

Om ons bedrijf (om Arco) verder te professionaliseren en ivm een aantal mooie orders zijn wij op zoek naar een gedreven machinaal houtbewerker die affiniteit heeft met het bewerken van hout. Je werkt vanuit onze fabriek in Winterswijk en vormt een team samen met de overige productie-afdelingen.

Houtbewerker / Meubelmaker
Fulltime, Winterswijk

Om ons bedrijf (om Arco) verder te professionaliseren en ivm een aantal mooie orders zijn wij op zoek naar een gedreven houtbewerker / meubelmaker die affiniteit heeft met het bewerken van hout.
Je werkt vanuit onze fabriek in Winterswijk en vormt een team samen met de overige productie-afdelingen.