Werken bij Arco Waar loop jij warm voor?

Customer Service Medewerker

Fulltime / parttime, Winterswijk

Arco is een naam in de meubelbranche. Functionele, handgemaakte design tafels die tot ver in de toekomst meegaan. Van het beste hout. Met vakmanschap en oog voor detail. We hebben mooie projecten uitgevoerd voor bijzondere klanten zoals Apple, Booking en Google. Arco wil haar serviceniveau nog verder optimaliseren en jij kunt als Service medewerker hieraan bijdragen. Zorgen voor tevreden (inter)nationale klanten, nu en in de toekomst. Want als familiebedrijf bouwen we aan loyale klanten. Door elke keer de beste klantoplossing te bedenken.

 

Lees meer

Montagemedewerker

Fulltime / parttime, Winterswijk

Unieke duurzame houten tafels monteren voor A-merken zoals Apple, Google en booking.com. Bij Arco kan het! Bij Arco heb jij als montagemedewerker een belangrijke rol als het gaat om kwaliteit. Want elk blad, elk onderstel, alles moet geschikt zijn en voldoen aan de hoogste kwaliteit. Je krijgt volop energie om een bijdrage te leveren aan de missie van Arco: dé tafelmaker van Europa te zijn en te blijven.

 

Lees meer

Houtbewerker Opwerkerij

Fulltime / parttime, Winterswijk

Unieke duurzame houten tafels maken voor A-merken zoals Apple, Google en booking.com. Bij Arco kan het! Bij Arco ben jij als machinaal houtbewerker een belangrijke schakel voor een perfect eindresultaat. Want elk blad, elke poot, alles moet geschikt zijn en voldoen aan de hoogste kwaliteit. Je krijgt volop energie om een bijdrage te leveren aan de missie van Arco: dé tafelmaker van Europa te zijn en te blijven.

Lees meer
Thijs Machinaal HoutbewerkerMonteur assemblage en houtbewerker
“Elke dag leveren we een topprestatie!”

Hoe complexer het probleem, hoe groter de uitdaging voor Thijs van Os. Hij kwam in 2021 bij Arco met een rugzak vol ervaring als houtbewerker. Bij Arco liep hij overal mee om te kijken wat hij wilde. “Ik dacht dat ik precies was, maar bij Arco kwam daar nog een tandje bij. Hier heb ik me nog zoveel verbeterd!”

Lees meer
Gordon Meewerkend Voorman Metaal
“Ik wil van niets iets maken"

Meewerkend voorman Gordon van de Graaf van de metaalafdeling van Arco heeft oog en hart voor de medewerkers. Dat voel je direct. En hij krijgt energie van het verbeteren van processen. “Ik ben gedreven om mensen te motiveren het beste uit zichzelf te halen en de productie op rolletjes te laten lopen.”

Lees meer