Arco

Eettafels

De eettafel van nu is allang niet meer alleen een tafel waaraan gegeten wordt. De eettafel is een centraal punt in ons huis. Een plek om samen te komen. Om te werken, te overleggen, om even de krant te lezen, te eten of om met familie of vrienden bij te praten. Kortom: tafelen. Al deze momenten vragen om een eettafel op maat. Een eetkamertafel die past bij het leven van nu, en nog belangrijker: bij jouw leven. We are Arco. We make tables.

Eettafels 

Wat je leefstijl ook is, wat je tijdens je dag ook doet, wij maken design tafels die daarbij passen. Eetwerk en leef aan een Arco tafel. Bijvoorbeeld aan één van onze ronde tafelsrechthoekige tafels of ovale tafels, gemaakt van duurzame materialen zoals hout, beton, metaal of een combinatie van meerdere materialen. Elk design en ieder materiaal heeft een ander effect op de ruimte waarin jij leeft en werkt en toch hebben onze tafels één ding gemeen: ze zijn gemaakt voor ieder tafelmoment van jouw dag.

 

Design eettafels

Voor hoeveel personen een een eettafel geschikt is, is afhankelijk van een aantal factoren. Ieder mens heeft andere wensen en behoeftes en iedere ruimte vraagt om een andere invulling. Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij onze tafels aanpassen aan deze behoeftes en wensen van de klant: met de juiste lengte, breedte, hoogte en afwerking. Zo creëren we tafels op maat, die aansluiten bij jouw wens, of het nou gaat om een tafel voor 6, 8 of 10 personen. We are Arco, we make tables, we tailor furniture.

 

De één wil wat meer ruimte om de stoel dan de ander. En daarnaast heeft de breedte van de eetkamerstoel natuurlijk ook invloed op hoeveel mensen er aan een tafel kunnen zitten. Een persoonlijke keuze dus. Wanneer je toch op zoek bent naar een tafel voor een specifiek aantal personen, dan kun je de volgende richtlijnen hanteren:
- Eetkamertafel voor 6 personen: 200 tot 220 cm.
- Eetkamertafel voor 8 personen: 280 tot 300 cm.
- Eetkamertafel voor 10 personen: 360 tot 380 cm.

 

Eettafel hout

Bij Arco werken we graag met hout: het is een natuurlijk materiaal en geen boom is hetzelfde. Iedere houten eettafel is dan ook een natuurlijke weergave van het specifieke hout waarvan het gemaakt is. We verleggen graag onze grenzen, om zo steeds innovatief te blijven en mooie tafels te blijven maken. Hout biedt ons die mogelijkheid. Het biedt ons ontwerp vrijheid door de veelzijdigheid aan houtsoorten, kleuren en texturen.

Duurzaamheid Wij maken producten voor het leven
Waar te koop? Er zijn meer dan honderd Arco dealers over de wereld Vind een verkooppunt
Kottenseweg, Kotten N”41°24’12.2, E”2°10’26.5