Product Slim Plus
Designer Bertjan Pot
Jaar 2011
Product Slim Plus
Designer Bertjan Pot
Jaar 2011

Omschrijving

De tafel Slim+ is de grotere versie van de in 2006 geïntroduceerde ragdunne Slim tafel. Hiermee komt Arco tegemoet aan de vraag van zowel de consument als ook de zakelijke gebruiker naar grotere, lange tafels. De Slim+ tafel heeft een maximale lengte van maar liefst 360 cm, waardoor de eettafel 10 personen eenvoudig plek biedt. De verhoudingen van de tafel zijn echter zo aangepast dat de tafel nog steeds “onmogelijk” lijkt. Doordat de tafel 10 personen van een plek kan voorzien, is de Slim+ uitstekend toepasbaar in zowel de woon- als ook de zakelijke omgeving (vergader- of werktafel).

Mensen met een kantoorbaan zitten het grootste gedeelte van de dag, terwijl het belangrijk is om staan en zitten met elkaar af te wisselen. Daarom presenteert Arco de Slim+ als statafel: Slim+ high.

Vanaf

€3795,-

240x105x75 cm

Maatvoering

Tailoring

Ieder mens heeft andere wensen en behoeften en iedere ruimte vraag om een andere invulling. Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij onze tafels aanpassen aan deze behoeftes en wensen van de klant: met de juiste lengte, breedte, hoogte en afwerking.

Eco Paspoort

Wij maken voor ieder product een "product eco passport". Een duidelijk overzicht van de materiaalsamenstelling met gewichtspercentages van ieder product.

Downloads

Eco paspoort
Miniatuur Naam Afmeting Bestandsgrootte
Arco_product_paspoort_SlimPlus_240x105x75.pdf 0 x 0 0,17 MB
Montagevoorschriften
Miniatuur Naam Afmeting Bestandsgrootte
Arco-slim-montagehandleiding.pdf 0 x 0 0,27 MB
Maatvoering
Miniatuur Naam Afmeting Bestandsgrootte
Arco-factsheets-SlimPlusFamily-2021.pdf 0 x 0 0,05 MB