Open Sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar talent, verras ons met een open sollicitatie!

Je krijgt volop energie om een bijdrage te leveren aan de missie van Arco: dé tafelmaker van Europa te zijn en te blijven.

Over Ons

Tafels hebben een centrale plek in ons leven: we praten, werken, vergaderen, eten en vieren feest aan tafel. Voor al deze momenten ontwerpen, ontwikkelen en maken wij op een slimme manier tafels die goed passen in de hybride leef- en werkomgeving. Dit alles doen we vanuit onze eigen fabriek in Winterswijk. We maken duurzame keuzes, en onze ambitie is om dat elk jaar een beetje beter te doen. Onze collectie ontwikkelen we in samenwerking met toonaangevende ontwerpers en we werken voor klanten wereldwijd. Dat doen we samen met een internationaal netwerk van agenten en dealers en vaak in samenwerking met architecten en interieurarchitecten.                        

In een tijd waarin dingen steeds sneller hun waarde verliezen, willen wij waarde toevoegen: producten die mensen samenbrengen en de negatieve impact op onze planeet verminderen. Daarom maakt Arco producten die volledig zijn aangepast aan het veranderende woon-werklandschap en die generaties lang meegaan.

Arco heeft een grote verscheidenheid aan klanten en opdrachtgevers. Naast de langdurige en uitstekende relatie met de (Europese) retailsector, hebben wij in de loop der jaren toonaangevende projecten uitgevoerd voor zowel middelgrote bedrijven als voor diverse multinationals. Kijk op de pagina "Werken" om een beeld te krijgen van projecten waar we aan hebben meegewerkt.

Arco werkt vanuit Winterswijk (operatie/productie) en Amsterdam (collectie, marketing & communicatie en sales) en wordt ondersteund door een (inter)nationaal netwerk van dealers en agenten.

Thijs
Thijs
Nick
Nick
Alex
Alex
Joop
Joop
Rudger
Rudger
Gerben
Gerben
Anne
Anne
Hayco
Hayco
Kai
Kai
Mark
Mark
Patrick
Patrick
Bram
Bram
Guyonne
Guyonne
Petra
Petra
Mart
Mart
Jane
Jane
Arjan
Arjan
Jellis
Jellis

Solliciteren?

Push that button!
Binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op.

Vragen over werken bij Arco?
Floor van Ast beantwoordt met plezier je vragen. Floor is te bereiken via e-mail f.vanast@arco.nl of via onderstaand telefoonnummer.

Floor van Ast
Marketing- en communicatiemanager
Open Sollicitatie