Arco

Uitschuifbare tafels

Onze woningen en gewoontes veranderen. Waar een huis vroeger allemaal aparte ruimtes had; een woonkamer, eetkamer en keuken, is het nu steeds meer een open geheel met de ‘leeftafel’ als centrale ontmoetingsplek. Een dynamische plek die steeds weer anders gebruikt wordt. Om te eten, praten, lezen, werken en om te ontspannen. Omdat de tafel zo’n centrale plek inneemt, is het belangrijk dat deze ruim genoeg is voor het gewenste gezelschap, zodat iedereen aan kan schuiven. Als je niet altijd een grote tafel nodig hebt, kan een uitschuifbare tafel uitkomst bieden. Zo heb je - wanneer nodig – het gemak van een grote tafel, en kun je hem inschuiven wanneer je met een kleiner gezelschap bent.

Uitschuifbare tafels voor in huis

Op sommige momenten is er behoefte aan een knusse kleine tafel, terwijl op andere momenten een grote familietafel gewenst is. Bijvoorbeeld als je vaak bezoek over de vloer krijgt, maar niet altijd een grote tafel in je leefruimte wilt hebben staan. Voor zulke situaties bieden de uitschuifbare tafels voor in huis van Arco een uitkomst. Wanneer je kinderen al zijn uitgevlogen, maar wel nog regelmatig over de vloer komen om een hapje mee te eten, of wanneer er vrienden en familie langskomen voor een gezellig avondje spelletjes spelen. Even de tafel uitschuiven en er is plek voor iedereen aan Arco’s uitschuifbare eetkamertafelsWe create solutions.

 

Uitschuifbare tafels voor kantoor

De ene dag werken medewerkers vanuit huis, maar de andere dag kan maar zo iedereen op kantoor zijn. Vergaderingen vinden de ene keer plaats met 4 personen, terwijl er een andere keer 8 mensen bij betrokken zijn. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om grote tafels op kantoor te plaatsen, zodat er altijd plek is voor iedereen, maar het zou natuurlijk nog handiger zijn als de tafel aangepast kan worden aan de situatie. Maak kennis met Arco’s uitschuifbare tafels voor kantoor.

We live to last Arco & duurzaamheid Lees meer
Waar te koop? Er zijn Arco dealers over de hele wereld! Vind een verkooppunt