Arco

Fauteuils

Bij Arco maken we meubelen voor de woon- of werkomgeving die passen bij een hedendaags, duurzaam en vooruitstrevend interieur. Naast onze luxe tafels, hebben wij ook luxe stoelen in onze collectie. Bij het maken van onze stoelen grijpen we terug naar de essentie: zitten. Bekijk onze fauteuils. We are Arco. We make tables. We create comfort.

Even echt ontspannen op een luxe stoel van Arco

Wat is er nu fijner dan even helemaal tot rust te kunnen komen in je huis? Even comfortabel gaan zitten en je aandacht focussen op wat voor jou op dat moment belangrijk is. Ontspan in een luxe stoel van Arco. Bijvoorbeeld in een luxe fauteuil zoals onze Spine of op een van onze andere luxe relaxstoelen. Daarnaast is een mooi ontworpen stoel ook een blikvanger. Onze lounge stoelen geven je huis een sprekend karakter.

 

Schuif aan!

Ben je naast luxe stoelen ook op zoek naar een tafel? Bekijk dan ook eens onze design tafels. In ons Achterhoeks familiebedrijf maken we tafels die lang meegaan door te werken met duurzame materialen en moderne technologie te combineren met authentiek handwerk. Zo maken wij al meer dan een eeuw lang tijdloze en pure meubels.

We live to last Arco & duurzaamheid Lees meer
Waar te koop? Er zijn Arco dealers over de hele wereld! Vind een verkooppunt