Arco

Vergadertafels

Overleggen, discussiëren, bespreken en brainstormen, we doen het allemaal in de werkomgeving. Zo houden we formele vergaderingen aan een conferentietafel, schuiven we snel even aan bij een collega aan het bureau of houden we een informeel, kort overleg aan een statafel. Deze verschillende vormen van overleg vragen om flexibele werkplekken. Daarom ontwerpen wij vergadertafels op maat, maar met hetzelfde doel: samenwerken en kennis delen. 

Maatwerk vergadertafel

Iedere werkomgeving vraagt om een andere invulling. Ook de vergadertafel moet flexibel inzetbaar zijn. Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij onze vergadertafels op maat maken: met de juiste lengte, breedte, hoogte en afwerking. Zo maken wij vergadertafels die aansluiten bij allerlei vergadermomenten; van formeel tot informeel, van een grote groep mensen tot een kleine groep, van een brainstorm tot een board meeting. Veel van onze vergadertafels kunnen worden voorzien van cable management oplossingen en makkelijk bereikbare aansluitpunten. Snoeren worden zo eenvoudig weggewerkt.

 

Rond, ovaal of rechthoekig?

Grote tafels, kleine tafels, ronde tafels, rechthoekige tafels of ovale tafels. Wat de vorm of afmeting van een tafel ook is, onze tafels hebben een doel: het bij elkaar brengen van mensen. Aan tafel praten en luisteren we, we werken en ontspannen. Het is de plek waar beslissingen worden gemaakt, waar plannen worden belegd. Het moet een plek zijn waar gefocust gewerkt kan worden aan zaken die belangrijk zijn. We are Arco. We make tables.

 

Staand werken

Gezondheid wordt steeds belangrijker, ook op het werk. Er heerst het groeiend besef dat we – en zeker mensen met een kantoorbaan – te veel zitten gedurende een werkdag. Een manier om mensen in beweging te brengen is het gebruik van statafels. Hou bijvoorbeeld eens een staande vergadering. Het gebruik van statafels bevordert een gezonde afwisseling in werkhouding én draagt bij aan de dynamiek die hoort bij het nieuwe werken. 

We love materials Bekijk Arco's materialen Materialen
Waar te koop? Er zijn Arco dealers over de hele wereld! Vind een verkooppunt
Stemerdinkweg, Kotten N 52° 05' 26.2", E 005° 07' 17.1"