Onze verhalen

Benieuwd naar hoe het is om bij ons te werken?
Bijna 50 collega's besteden elke dag 100% aandacht aan onze mooie duurzame producten.
Lees hieronder de verhalen van onze collega's en laat je inspireren!

Gordon Meewerkend Voorman Metaal
“Ik wil van niets iets maken"

Meewerkend voorman Gordon van de Graaf van de metaalafdeling van Arco heeft oog en hart voor de medewerkers. Dat voel je direct. En hij krijgt energie van het verbeteren van processen. “Ik ben gedreven om mensen te motiveren het beste uit zichzelf te halen en de productie op rolletjes te laten lopen.”

Lees meer
Nick Meewerkend Voorman
“De praktijk is de beste leerschool bij Arco"

Nick is bijna vijfentwintig jaar geleden begonnen als leerling en groeide door tot meewerkend voorman. “Eentonig is het werk hier niet. Je bent allround. Ik heb de kans gekregen me op te werken. Dat moet je natuurlijk wel verdienen. Als je gemotiveerd bent, liefde hebt voor hout, van afwisseling houdt, wil leren en continu verbeteren, dan kun je hier alle kansen krijgen.”

Lees meer
Thijs Machinaal HoutbewerkerMonteur assemblage en houtbewerker
“Elke dag leveren we een topprestatie!”

Hoe complexer het probleem, hoe groter de uitdaging voor Thijs van Os. Hij kwam in 2021 bij Arco met een rugzak vol ervaring als houtbewerker. Bij Arco liep hij overal mee om te kijken wat hij wilde. “Ik dacht dat ik precies was, maar bij Arco kwam daar nog een tandje bij. Hier heb ik me nog zoveel verbeterd!”

Lees meer
Rudger Machinaal Houtbewerker
“Ik ben een pietje-precies”

Passie en nauwkeurigheid zijn woorden die Rudger omschrijven. Een vakman. Een pietje-precies zoals hij zelf zegt. Als kind knutselde hij met hout en maakte hij zijn eigen springschans voor de fiets. Rudger is van het fijnere werk en de details. Werken bij Arco past hem dan ook als een jas. Hij begon tijdens zijn BBL-opleiding machinaal houtbewerking bij Arco, maakte even een uitstapje, maar kwam weer terug. Voor hem geen andere werkgever. “Arco is bijzonder. We werken op een traditionele ambachtelijke manier in combinatie met moderne technieken met massief A-kwaliteit hout en plaatmateriaal. Kwaliteit gaat hier boven alles en het niveau van afwerken is erg hoog.”

Lees meer
Petra Commercieel Medewerker
“Ik wil graag uitgedaagd worden”

Denken in mogelijkheden, dat typeert Petra Leeflang. In haar functie als commercieel medewerker projecten bij Arco zoekt zij een oplossing voor iedere vraag. Petra is een spin in het web, die alle ballen in de lucht houdt. Ze werkt nauw samen met het bedrijfsbureau voor inkoop, planning en logistiek. Haar doel? Een juiste uitvoering van projecten en adviezen op maat geven.

Lees meer