Arco

Cable management en electrificatie

Om de tafel net zo flexibel te maken als onze levensstijl met laptops, iPads en het Nieuwe Werken, bedacht Jonathan Prestwich voor Arco de Cable Net en Cable Sock. Deze handige accessoires voor in huis zijn een low tech oplossing voor je hightech apparaten.

Cable Sock

De 3D gebreide Cable Sock is een inventieve en creatieve oplossing voor de kabels die over je tafel liggen. Deze smalle kous houdt ze bij elkaar en leidt de kabels keurig langs de tafelpoot naar de vloer en richting het stopcontact. Net als echte kousen zijn ook deze verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten small, medium en large en passen om verschillende soorten tafelpoten.

 

Cable Net

De gebreide Cable Net is een slimme opbergplaats voor adapters, stekkerdozen en snoeren en wordt bevestigt aan de onderkant van je tafelblad. De Cable Net is te combineren met een bijpassende Cable Sock. De Cable Net is verkrijgbaar in de maten small en large.

 

Bijpassende producten

Cable Net en Cable Sock zijn echte blikvangers die uitstekend passen bij de tafels voor in huis van Expression, de Slim en Extenso, de Joy collectie en de Essenza. Meer over accessoires van Arco voor in huis Behalve accessoires maken we bij Arco ook een bijpassende collectie meubels zoals kasten, klein meubelen en stoelen en banken. Wil je meer weten over de accessoires voor onze tafels? Neem dan contact op met onze design studio of download de Arco Home & Work Catalogue met onze complete collectie. We are Arco. We make tables. We create solutions.

We live to last Arco & duurzaamheid Lees meer
Waar te koop? Er zijn Arco dealers over de hele wereld! Vind een verkooppunt