Journal New product | Kami
Modulaire design tafel

New product | Kami

Arco & Occony lanceren Kami
De gedeelde visie op duurzaamheid en aandacht voor het milieu resulteert in de samenwerking waarin ‘sustainable innovation’ en ambacht samenkomen. Afgelopen jaren hebben Arco en Occony alle kennis en kunde op het gebied van duurzaamheid, materialen en productiemethoden ingezet om te komen tot de vernieuwde Kami collectie. 
 
De tafels kunnen uitgevoerd worden in Eiken of Noten (massief, semimassief en fineer) in diverse beitskleuren, en afgewerkt met een duurzaam water gedragen lak. Zoals elk Arco-product wordt de Kami in Nederland in onze eigen fabriek geproduceerd, gemaakt van 100% gecertificeerd hout (FSC/PEFC/STIP). 

De Kami is verkrijgbaar met een massief blad of fineer (met een beuken kernplaat). Daarnaast zijn er drie verschillende kolommen (afwerking in fineer) een ronde kolom (Kami round) en twee ovale kolommen (Kami oval I & II). De bestaande collectie breiden we nu verder uit door de toevoeging van een derde smalle kolom en aanvullende mogelijkheden in maatvoering.

De Kami-collectie is in samenwerking met Occony ontwikkelt. 

De volledig houten modulaire design tafel kan met gemak en naar wens worden geconfigureerd, waarbij eindeloos in lengte geschakeld kan worden in verschillende uitvoeringen. De Kami is beschikbaar in een ronde of ovale vorm voor zowel het blad als de kolom(men). De toevoeging van de derde smalle kolom biedt meer vrijheid voor het positioneren van stoelen, vanwege de extra ruimte tussen de kolommen. Dit en de toevoeging van kleinere afmetingen maakt de Kami nog breder inzetbaar in zowel de woon- als werkomgeving.