Frame Friendly Nieuw product
Nieuw product

Frame Friendly

In 2000 ontwierp Burkhard Vogtherr de Frame stoel voor Arco. Ruim twintig jaar later is deze stoel uitgegroeid tot een klassieker binnen de collectie. De Frame stoel wordt gekenmerkt door een metalen frame met een fijne, rechthoekige belijning die de stoel een lichte en luchtige uitstraling geeft. Naast gebruik in de woonomgeving is de stoel ook uitermate geschikt voor representatieve werkomgevingen en vergaderruimtes.

Inmiddels is deze stoel verder ontwikkeld tot een breed programma, waarin een grote keuze geboden wordt in uitvoeringen (kuip en onderstel) en materialen. Zo kan het onderstel worden uitgevoerd in chroom of epoxy lak, en de kuip in lak, stof, leer, en fineer (alleen toepasbaar op de Frame). 

Frame Friendly

Om deze klassieker te vieren introduceren we een editie tegen een zeer goede prijs, de "Frame Friendly". Deze speciale editie wordt geleverd in een stof gemaakt van milieuvriendelijke wol van Blue Kompany, genaamd Celia. De Frame Friendly is een beter betaalbare optie, maar toch met dezelfde kwaliteit en tijdloos design. En goed om te weten: deze editie is vanaf heden beschikbaar. 

 

Download fotografie

Prijzen en levering

De Frame Friendly-versie is verkrijgbaar in Frame en Frame XL, gestoffeerd met Celia-stof, in een kleur naar keuze. De standaard frameafwerking is uitgevoerd in epoxy 5301 zwart (RAL9005).

De speciale prijzen voor het Frame bedragen € 650,- en voor Frame XL € 695,- inclusief BTW, geldig in Nederland en België.

A true classic never gets old