The Creators & Makers

The Creators & Makers | Kami

The Creators & Makers

De Kami is een ontwerp van Joost van der Vecht en is in samenwerking met Occony ontwikkelt. Joost van der Vecht vertelt meer over deze samenwerking in deze The Creators & Makers video.

Videografie door Maarten van der Wolf

Kami collectie door Joost van der Vecht

De Kami is een houten modulaire design tafel die is ontworpen om met gemak en naar wens te configureren, waarbij eindeloos in lengte geschakeld kan worden in verschillende uitvoeringen. Van een kleine intieme setting tot een grote blikvanger in een vergader- en boardroom omgeving. De volledig houten design tafel is beschikbaar in een ronde of ovale vorm voor zowel het blad als de kolom(men). De moderne tafel brengt een duurzaam ontwerp en organische vormen samen tot een tijdloos design voor de woon- en werkomgeving.

De bestaande Kami collectie is verder uitgebreid met een nieuwe slanke kolom en de Kami Round is uitgebreid met een diameter tot 150cm. Tevens worden verschillende kleinere maten toegevoegd. De toevoeging van de smalle kolom biedt meer vrijheid voor het positioneren van stoelen, vanwege de ruimte tussen de kolommen. Dit maakt de Kami collectie nog beter toepasbaar in zowel de woon- als werkomgeving. 

De Kami is een ontwerp van Joost van der Vecht en is in samenwerking met Occony ontwikkelt.