The Creators & Makers

The Creators & Makers | Move

The Creators & Makers

Wij maakten met Barbara Hofman van HofmanDujardin deze The Creators & Makers video, waar zij vertelt hoe deze tafel tot stand is gekomen en wat de gedachte achter het ontwerp van deze flexibele tafel is. 

Videografie door Blickfanger

Arco | Move

Innovatie is voor veel bedrijven een continu proces. Het kunnen aanpassen van de werkomgeving, waarbij verschillende disciplines, zowel in kleine als in grote teams, kunnen samenwerken wordt steeds belangrijker. Voor deze flexibele werkplek bedacht HofmanDujardin een tafel in de vorm van een driehoek die je makkelijk kan verplaatsen, uitbreiden en kan verbinden. Er zijn eindeloze configuraties mee te maken.

Move tafel door HofmanDujardin

Arco werkte samen met HofmanDujardin om de nieuwe flexibele Move-tafel te ontwikkelen. Elke individuele tafel kan gemakkelijk worden gekoppeld om een steeds veranderende, intuïtieve en speelse werkomgevingen te creëren.

De Move is verkrijgbaar in een lage en hoge variant en kan worden voorzien van wielen en onzichtbare magneten, die het nog eenvoudiger maken om speelse configuraties te maken. De poten en het frame zijn gemaakt van massief hout. Het driehoekige blad is verkrijgbaar in semi-massief hout, fineer of HPL. Zoals elke Arco tafel wordt deze in Nederland geproduceerd, met gecertificeerd hout (FSC/PEFC/STIP) en lak op waterbasis.