Datum toegevoegd: 25 Apr 2018 lange tafels op Salone del Mobile

Van 17 t/m 22 april vond de jaarlijkse Salone del Mobile in Milaan plaats. In onze stand presenteerden wij een aantal lange tafels, de speelse schommelstoel Sketch Lounge Rocker, de Close Barstool en een Re-Edition van de geliefde compacte tafel Diabolo. Lees hier alles over onze noviteiten!5 meter 20 lange Trestle table

Arco is continu bezig met innovatie en het doorontwikkelen van haar producten. Zo is het mogelijk gemaakt de Trestle table aan elkaar te schakelen. Hierdoor kan deze functionele tafel tot enorme lengtes geproduceerd worden. En dat maakt de geschakelde Trestle een ideale tafel voor de werkomgeving, waar steeds vaker “agile” gewerkt wordt in grote projectgroepen.

 

Het tafelblad van de Trestle Table is gemaakt van massief eikenhout van 4,3 cm dik. Het aluminium onderstel heeft een epoxy fine texture coating en kan worden uitgevoerd in alle standaard epoxy kleuren uit de Arco collectie. De standaard tafel is leverbaar in de afmetingen 240 x 100 cm en 280 x 100, 320 x 105 en 360 x 105 cm. De geschakelde variant is modulair, en wordt op aanvraag geproduceerd.

 

 

3 meter 60 lange Essenza XL

Tafels moeten tegenwoordig echte alleskunners zijn; niet alleen een traditionele keukentafel maar ook bureau, werkbank, vergaderplek, eettafel… en dat soms zelfs tegelijkertijd. De eettafel is een echte leeftafel geworden. Een ontmoetingsplek, waar voldoende ruimte moet zijn voor allerlei tafelactiviteiten. Daarom presenteert Arco de royale Essenza XL die verkrijgbaar is in 3 verschillende lengtematen. Het tafelblad van de Essenza XL is gemaakt van massief eiken of Amerikaans noten van 5,5 cm dik. De poten zijn eveneens van massief eiken of Amerikaans noten en hebben een afmeting van 12 x 5,5 cm. De tafel is leverbaar in de afmetingen 280 x 105, 320 x 105 en 360 x 105.

 

Gerookt eiken 

Tijdens de Salone del Mobile presenteerde Arco de Essenza XL in een nieuwe uitvoering, namelijk in gerookt, gezandstraald eiken. Lees hier alles over gerookt eiken. 


Close Barstool

De Close barstool is een zeer comfortabele hoge stoel voor aan de statafels van Arco. Een ideale combinatie voor een korte informele vergadering of voor werkplekken waar staan en hoog zitten elkaar afwisselen. Ook is de Close barstool goed toe te passen buiten de werkomgeving, bijvoorbeeld in de horeca. De barstool is verkrijgbaar in een hoogte van 65 en 75 cm met een u-poot onderstel van beuken laminaat met een eiken toplaag. De voetensteun is van metaal met epoxy fine texture in licht grijs of zwart.

 

 

Close Bench

Als aanvulling op de lange tafels, hebben we tijdens de Salone ook een lange bank gepresenteerd: een geschakelde Close bench. De geschakelde Close bench kan worden uitgevoerd in twee maten: 3 meter 70 en 5 meter 30. 

 

 

De compacte diabolo

Het compacte formaat van de Diabolo sluit aan bij de huidige trend van kleinere huishoudens en verstedelijking. Door de centrale kolom in het midden van de tafel hoeft er aan beenruimte niet ingeleverd te worden. Het dunne tafelblad zorgt er voor dat er voldoende ruimte is voor praktisch elke stoel. Met andere woorden, Diabolo is uitermate geschikt als eet- en leeftafel voor kleinere ruimtes. Is er zo nu en dan toch meer ruimte nodig? Dan is Diabolo ook als uitschuifbare tafel verkrijgbaar. 


Natuursteen

De Diabolo tafel van Arnold Merckx kan worden uitgevoerd in natuursteen. Lees hier alle ins en outs over deze nieuwe materiaalsoort in Arco's collectie. Kijk voor een kleine sfeerimpressie naar Arco's stories op Instagram


Lighting by WastbergVase from Daphna Laurens

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord