Datum toegevoegd: 19 Sept 2019 PROMOTIE RE-BASE & EASE

Op 1 oktober start de promotie van de Re-base & Ease. 

 

115 jaar Arco

Arco bestaat 115 jaar en dat vieren we met een limited edition van de Base tafel: RE-BASE. Onze Base tafel in een nóg duurzamer jasje. Voor deze tafel wordt gebruik gemaakt van reststukken hout, die over dwars worden verlijmd. Zo kunnen we nog efficiënter gebruik maken van het lokale hout en wordt er minder schaars hout verspild. We vieren eventuele imperfecties: (open) noesten en (droogte)scheurtjes blijven zichtbaar in het blad en worden niet gevuld. Met de RE-BASE haal je de natuur dus letterlijk in huis.

 

Neem contact op met een dealer bij u in de buurt voor meer informatie over deze promotie! De promotie loopt van 1.10.2019 tot en met 31.12.2020.

 

 

 

Lange termijn denken zit in ons bloed. We willen mooie, duurzame producten maken en hier is de RE-BASE een perfect voorbeeld van. Net als voor de andere producten uit de local wood collectie wordt voor de RE-BASE gebruik gemaakt van hout dat afkomstig is uit de buurt van onze fabriek in Winterswijk. Dit hout is niet afkomstig uit grote productiebossen, maar uit bossen waar omwille van duurzaam onderhoud gekapt moet worden, bijvoorbeeld om ruimte te maken voor nieuwe bomen. En doordat we de productieketen zo kort mogelijk houden, maken we geen onnodige vervoerskilometers. Zo verkleinen we onze impact direct.

 

we live to last

 

Re-base

De limited edition Re-base is verkrijgbaar in twee afmetingen en twee uitvoeringen:

240 x 100 x 75 cm

34 oak white oil

36 oak natural whitened oil

Limited edition prijs: €2999,-

 

280 x 100 x 75 cm

34 oak white oil

36 oak natural whitened oil

Limited edition prijs: €3299,-

 

Opvullen van noesten kan tegen een meerprijs van €300,-.

 


Ease

Ook onze Ease stoel hebben we in een extra duurzaam jasje gestoken. Deze is vanaf nu verkrijgbaar in stof DAMA. De wol die in deze stof is verwerkt is gemaakt van 100% gerecycled wol, afkomstig van oude truien. De stof heeft een breed kleurenpalet en is erg slijtvast.

 

We bieden twee opties aan voor deze duurzame Ease:

- Bij aankoop van een set van minimaal 4 stuks, dan is de verkoopprijs €795,- incl. BTW per stoel. De poten kunnen in iedere gewenste (beits)kleur worden uitgevoerd.

 

- Bij aankoop van een set van minimaal 4 stoelen in combinatie met een Re-Base tafel, dan is de verkoopprijs €695,- incl. BTW per stoel. Let op: de poten kunnen dan uitsluitend in C34 of C36 worden uitgevoerd.

 

Er zijn geen additionele opties mogelijk. Het gaat uitsluitend om het houten onderstel (niet draaibaar).


 

 

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord