Datum toegevoegd: 25 Apr 2014 review | arco @ milaan

Van 8 tot en met 13 april vond de jaarlijkse Salone del Mobile in Milaan plaats. Op deze internationale meubelbeurs presenteerden wij onze nieuwste tafels en bijpassende stoelen, banken en accessoires:
Ons nieuwe tafelprogramma Joy: een jonge, heldere vormtaal, toegepast op verschillende tafeltypen. Eet- en home office tafels Joy Gamma en Joy Delta, en secretaire Joy Zeta zijn uitgevoerd in massief hout, met een mooi detail in de verbinding tussen het blad en de poten. De producten uit de Joy familie, ontworpen en ontwikkeld door de Arco Design Studio, zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.Voor bij deze serie introduceren we de Flux: een flexibel stoeltje dat volledig recyclebaar is. Wij produceren in onze eigen fabriek in Winterswijk, waar ambacht en innovatie hand in hand gaan. We zetten onze kennis en ervaring in voor het ontwikkelen van nieuwe materialen, toepassingen en technieken. Zo ontwikkelden we in samenwerking met Senso, een gietvloerbedrijf, een Natural Solid Surface materiaal: een biopolymeer op basis van plantaardige olie – milieuvriendelijk, gebruiksvriendelijk en met een prettige tactiliteit - die we toepassen op verschillende tafelbladen. Verder zijn de Base Round en de Base Bench, een nieuwe serie bijzettafeltjes Tablets en een relaxte fauteuil Sketch Lobby toegevoegd aan onze collectie.
 

 

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord