Datum toegevoegd: 02 Nov 2018 CAMPAGNE | and the winners are...

In het kader van de “18 jaar Essenza campagne” van dit voorjaar, heeft Arco de afgelopen weken twee prijzen uit mogen reiken. Eén daarvan ging naar Han Renssen, hij verkocht de meeste Essenza tafels, en dat terwijl de Spazio tafel zijn favoriet is. Pot Interieur heeft met zijn verkoopteam de meeste Essenza tafels verkocht. Het was Adri Menheere die hierin de grootste bijdrage leverde. Om die reden won hij de fantastische reis naar San Francisco!

 

Tijd voor een kort interview met beide heren... 

 

Han Renssen (Hoefsloot Wonen)Hoe lang werk je al bij Hoefsloot wonen?

Meer dan 30 jaar ……. Wat maakt Hoefsloot wonen uniek? Hoefsloot wonen is een degelijk en stabiel bedrijf met een groot aantal trouwe klanten …….

 

Wat vind je van de Essenza tafel?

Puur en eerlijk. De tafel is vormgegeven in mooie verhoudingen en de tijdloosheid spat er vanaf.

 

Tell us the secret! Hoe heb jij de meeste Essenza tafels verkocht?

Het gaat om het inschatten van de klant, een duidelijk advies geven. En eerlijk is eerlijk, de tafel verkoopt…

 

Wat is "your Arco favorite"?

Eigenlijk wel de SPAZIO …….

 

Welke hot spots wil je niet missen in Berlijn?

Het museum eiland , Reichstag . Prinzessinnengarten …….

 

Jouw interieur tipje van de sluier (een interieur tip voor onze social media fans!):

Een mooi ontwerp kwaliteitsbehang op de muur doet wonderen om het interieur te ‘’verwarmen’’. En vooruit, een bonus tip: overweeg weer eens vloerbedekking in plaats van de huidige ‘’harde’’ vloeren !

 

--

 

Adri Menheere (Pot Interieur)


   


Wat maakt Pot Interieur wonen uniek?

Bij Pot Interieur hebben we alle designmerken onder één groot dak, we hebben namelijk 15000 m2 winkeloppervlak en dat betekent een enorm aanbod. Daarnaast is ons verkoopteam professioneel en klantvriendelijk.

 

Wat vinden jullie bij Pot interieur van de Essenza tafel? 

Schitterende eenvoud! De Essenza is een tafel van hoge kwaliteit met een strakke vormgeving. De tafel is toe te passen in veel interieurs en is met veel stoelen te combineren. Echt een designicoon!

 

Tell us the secret! Hoe hebben jullie de meeste Essenza tafels verkocht?

Waarschijnlijk vooral vanwege de kracht van de Essenza tafel zelf: de tafel heeft een grote mate van flexibiliteit in de maatvoering. Het is een nederlands product en dat straalt vertrouwen uit.

 

Wat is "your Arco favorite"?

Extenso. Deze ligt qua vormgeving dicht bij de Essenza maar heeft nog als bijkomend voordeel dat hij uitschuifbaar is, tot maximaal 344 !! Een mooie en tevens heel praktische tafel. Ook de Slim is een lieveling, deze door zijn unieke, minimalistische uitstraling en vele uitvoeringsmogelijkheden.

 

Welke hot spots wil je niet missen in San Francisco?

Golden Gate, trammetje en zeehonden!

 

Jouw interieur tipje van de sluier (een interieur tip voor onze social media fans!):

Houd eenvoud in je interieur en blijf bij jezelf, met andere woorden laat je niet teveel beïnvloeden door mensen van “buitenaf”. Geen overdaad, maar kies voor subtiliteit.

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord