Arco

Tafel op maat

Wij maken tafels op maat, aangepast op de behoeftes en wensen van de klant: met de juiste lengte, breedte, hoogte en afwerking. Zo creëren we tafels die geschikt zijn voor iedere situatie. Maak kennis met onze tafels op maat voor wonen en werken. 

Arco tafels voor wonen en werken

De tafel is de plek waar we bijna de hele dag doorbrengen – rustig alleen, intiem met z’n tweeën of gezellig met een groep. De tafel is een dynamische plek die steeds weer anders gebruikt wordt; om aan te lunchen, aan te werken, aan te vergaderen, om even de dag aan door te nemen, om aan te genieten of om een leuk spelletje aan te spelen. Wij maken tafels voor al deze tafelmomenten en plekken. Tafels op maat voor bij je thuis of voor op het werk.

 

Het nieuwe vakmanschap

Wat ons drijft is het maken van mooie producten die ertoe doen. In een tijd waarin spullen steeds sneller hun waarden verliezen, willen wij juist waarde toevoegen. Wij maken producten met een maatschappelijke relevantie. Producten die mensen bij elkaar brengen en de negatieve impact op onze planeet beperken. Dit doen we door het combineren van de kennis en kunde van onze vakmensen met nieuwe technologieën, nieuwe skills, nieuwe materialen en jong talent.

 

De beste houten design tafels

Wij maken tafels, de beste houten design tafels om precies te zijn. Alle producten worden in de eigen fabriek geproduceerd, het liefst met lokale materialen. Onze ontwerpen zijn eigentijds, maar niet aan modegrillen onderhevig. We kiezen bewust voor een ingetogen stijl. Kwaliteit staat altijd voorop en daarom maken we enkel gebruik van hoogwaardige materialen. Met andere woorden, aan onze tafels kun je eindeloos tafelen: een Arco heb je voor het leven.

 

Meer dan tafels

Arco tafels zijn ambachtsproducten die met veel aandacht en kwaliteit worden gemaakt, zodat jij er jarenlang van kunt genieten. Om jouw tafelmomenten compleet te maken, vind je in onze collectie niet alleen tafels, maar alles wat met tafelen te maken heeft. Bekijk bijvoorbeeld onze klein meubelen of stoelen en banken. Elk bijzonder in stijl en afwerking en naadloos aansluitend bij onze tafels.

We live to last Arco & duurzaamheid Lees meer
Waar te koop? Er zijn Arco dealers over de hele wereld! Vind een verkooppunt