Producten

Tafels voor op het werk

Onze werkomgeving verandert. We zitten niet meer alleen aan individuele bureaus. De tafel is een dynamische werkplek geworden, waar we informeel overleggen met een collega, met een laptop aanschuiven om te flexwerken, goed gaan zitten voor een belangrijke vergadering of gezellig samen lunchen. De tafel vormt de spil in het samenwerken, communiceren en delen van kennis - waar veel van onze werkdagen om draaien. Wij maken tafels waaraan gewerkt en geleefd kan worden. Arco tafels voor de werkomgeving.

 

Tafels om aan te werken en leven

In onze visie is de ideale tafel om aan te werken functioneel; er is een plek voor je laptop en beeldscherm, een plek voor het wegwerken van ontsierende snoeren en een plek voor je administratie. Ook is de tafel ruim genoeg zodat er iemand bij je kan aanschuiven. Arco werktafels zijn praktisch, maar vooral ook mooi. De Slim Tafel van designer Bert Jan Pot is bijvoorbeeld slank vormgegeven en sterk door zijn slimme constructie.

 

No nonsense design

Arco tafels zijn gebaseerd op eenvoud en weloverwogen ontwerp. Praktisch, no-nonsense en gemaakt van eerlijke, hoogwaardige materialen zoals hout en metaal. Onze tafels worden gemaakt door vakmensen die de tijd nemen voor een product en garant staan voor een zorgvuldige afwerking. Hierbij worden de nieuwste technologieën gecombineerd met vakkundig handwerk.

 

Een werkplek op maat

Iedere werkplek vraagt om een andere invulling. Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij onze tafels aanpassen aan deze behoeftes en wensen: met de juiste lengte, breedte, hoogte en afwerking creëren wij tafels die geschikt zijn voor iedere werkplek. Ontdek bijvoorbeeld de tafels Slim van designer Bert Jan Pot, Grid Work en de Base. Multifunctioneel in gebruik en op maat te maken.

 

Meer over tafels voor op het werk van Arco

Behalve tafels voor op het werk maken we bij Arco ook bijpassende producten zoals stoelen, kasten en klein meubilair. Elk bijzonder in stijl en afwerking. Wil je meer weten over de tafels en bijpassende producten van Arco? Neem dan contact met ons op, of download de Arco Home & Work Catalogue met onze complete collectie. We are Arco. We make tables.

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord