Producten

Arco stoelen en banken voor de werkomgeving

We maken tafels, maar ook bijpassende stoelen en banken voor de werkomgeving. Comfortabel kunnen werken maakt je werkdag extra leuk en efficiënt. Onze stoelen en banken zijn geschikt voor verschillende momenten en plekken: om comfortabel te zitten tijdens een urenlange, belangrijke vergadering of juist afgeschermd om individueel te werken. Arco stoelen en banken passen bij een hedendaags, duurzaam en vooruitstrevend interieur.

 

Eigentijdse stoelen en banken

Eigentijds, puur en no-nonsens. Arco stoelen en banken geven je kantoor een sprekend karakter. Kies uit materialen en een maatvoering die passen bij de uitstraling en wensen van jouw onderneming. Onze stoelen en banken worden zorgvuldig afgewerkt door vakmensen die de tijd nemen voor ieder product. Hierbij worden de nieuwste technologieën gecombineerd met vakkundig handwerk.

 

Stoelen en banken geschikt voor op het werk

E-mailen of vergaderen, in een groep of één op één, bureau of bank... Flexibeler dan de Side by Side Work kan eigenlijk niet. Deze multifunctionele, modulaire, akoestische werkplek geeft gebruikers de vrijheid om te kiezen. Het systeem kan helemaal naar eigen inzicht worden opgebouwd door de elementen te combineren in verschillende configuraties. Zo kunnen uiteenlopende soorten werk worden gefaciliteerd: een afgeschermde werkplek om individueel te werken, zij-aan-zij geschakeld voor eenvoudig ad hoc overleg en naar elkaar toe gedraaid in een bankopstelling, zodat er een informele vergaderruimte ontstaat.

 

De Ease geeft een nieuwe invulling aan het begrip comfort: de rugleuning van de stoel bestaat namelijk uit flexibele ‘vingers’, die zich naar je lichaam vormen. De stoel kan daarnaast op de door jou gekozen zithoogte gemaakt worden.

 

De Sketch Conference; een comfortabele stoel voor aan vergadertafels en bureaus. Deze nieuwe telg van de Sketch familie is verkrijgbaar met verschillende onderstellen.

 

Meer over stoelen en banken van Arco voor op het werk

Behalve stoelen, banken en tafels voor op het werk maken we bij Arco bijpassende producten zoals kasten, klein meubelen en accessoires. Elk bijzonder in stijl en materiaalgebruik. Wil je meer weten over onze stoelen en banken voor de werkomgeving? Neem dan contact met ons op of download de Arco Home & Work Catalogue met onze complete collectie. We are Arco. We make tables. We create comfort.

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord