Producten

Tafels voor in huis

De technische definitie van een tafel is ‘een aflegvlak dat de zwaartekracht op heft’, maar een tafel is zo veel meer. Een tafel is een plek om samen te komen en even echte aandacht voor elkaar te hebben. Samen genieten of even de dag doornemen met een kop thee. Het is een dynamische plek die steeds weer anders gebruikt wordt. Om te eten, praten, lezen, werken of ontspannen. Wij houden van mooie tafels, maak kennis met de Arco tafels voor in huis.

 

Wij maken tafels

Tafelen gaat niet meer alleen over uitgebreid dineren, maar over alle activiteiten die er rond de tafel plaatsvinden. De tafel is het hart van het huis. Daarom maken wij tafels gebaseerd op eenvoud en met een weloverwogen ontwerp. Praktisch, no-nonsense en mooi. We maken gebruik van pure materialen en zorgen voor een zorgvuldige afwerking. Onze tafels worden gemaakt door vakmensen die de tijd nemen om een goed product te maken. Hierbij worden de nieuwste technologieën gecombineerd met vakkundig handwerk.

 

Arco voor wonen en (thuis)werken

Wij vinden dat een tafel zoveel meer is dan een meubelstuk. Het is een plek. De plek waar we bijna de hele dag doorbrengen - rustig alleen, intiem met z’n tweeën of gezellig met een groep. Een dynamische plek die steeds weer anders gebruikt wordt. Een tafel heeft daarom meer dan één functie. Wij maken tafels voor al deze momenten. We are Arco, we make tables.

 

Puur Nederlands design

De tafel Base Oval is bijvoorbeeld een echt basisstuk. Een robuuste, no-nonsense tafel, gemaakt van hout uit de buurt van onze fabriek en beton. Een tafel die tegen een stootje kan. De ‘onmogelijk ogende’ Slim tafel van designer Bert Jan Pot brengt eenvoud, slimme technieken en stijl bij elkaar. Internationaal en puur Nederlands design komen samen in de Arco designstudio.

 

Meer over tafels van Arco

Behalve tafels voor in huis maken we bij Arco ook bijpassende producten zoals stoelen, kasten en klein meubilair. Elk bijzonder in afwerking en eenvoud. Wil je meer weten over tafels van Arco? Neem dan contact op met ons, of download de Arco Home & Work Catalogue met onze complete collectie. We are Arco, we make tables.

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord