Height Adjustable Table New product
Nieuw product

Height Adjustable Table

Een nieuwe tafel van Arco’s eigen Jorre van Ast: HAT, oftewel Hight Adjustable Table.

Nu mensen deels thuiswerken, wordt het kantoor steeds meer een ontmoetingsplek.

Dit vraagt om flexibiliteit; een breed concept waarop deze in hoogte verstelbare tafel één praktisch antwoord biedt. In tegenstelling tot andere producten in deze categorie is deze tafel ontworpen om gebruikt te worden op verschillende manieren. Hij kan dienstdoen als vergadertafel, maar het is ook een even goede werktafel of teamtafel. En omdat dit geen typische in hoogte verstelbare tafel is, is hij zelfs geschikt als eettafel. 

Met de ronde vormen, zachte lijnen en verstelbare hoogte is deze tafel gemaakt met oog voor inclusiviteit; grote en kleine groepen, staand en zittend werken en er past gemakkelijk een bureau-/rolstoel onder.  

Het slimme van deze tafel zit 'm in de poten. Hierin zit zowel een motortje als een mechanisme waarmee de hoogte kan worden aangepast. De ontwikkelde versie zal worden voorzien van een accu, hetgeen zorgt voor maximale flexibiliteit. In plaats van aan kabels gebonden, wordt deze tafel zo ‘mobiel’. Je kunt hem makkelijk verplaatsen naar de plek waar de omgeving om vraagt.

Alle onderdelen zijn te vervangen of te "refurbishen". Dit verlengt de levensduur van de tafel en beperkt de impact op het milieu. Net als elke Arco-tafel maakt deze in hoogte verstelbare tafel gebruik van gecertificeerd hout (FSC/PEFC/STIP) en lak op waterbasis.