Montagemedewerker Winterswijk | 32 - 40 uur

Vakman van de 21 eeuw

Unieke duurzame houten tafels monteren voor A-merken zoals Apple, Google en booking.com. Bij Arco kan het! Bij Arco heb jij als montagemedewerker een belangrijke rol als het gaat om kwaliteit. Want elk blad, elk onderstel, alles moet geschikt zijn en voldoen aan de hoogste kwaliteit. Je krijgt volop energie om een bijdrage te leveren aan de missie van Arco: dé tafelmaker van Europa te zijn en te blijven.

Wat krijg je?

 • Een hecht team met 45 bevlogen vakmensen. We bouwen al 120 jaar op onze ervaring en vakmanschap.
 • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Bij Arco ben je namelijk nooit uitgeleerd.
 • Uitzicht op een vast contract. Wij gaan voor de lange termijn.
 • Wij delen onze kennis graag. Je kan goede begeleiding van ons verwachten om “het nieuwe vakmanschap” te leren.
 • Een salaris dat recht doet aan je ervaring en ambitie.

Wat neem je mee?

 • Je bent in het bezit van twee rechterhanden en hebt technisch inzicht.
 • Samenwerken en meedenken over de beste oplossing, is waar jij blij van wordt.
 • Jij hebt een flexibele instelling. Elke dag is anders.
 • Geduld. Elke product krijgt 100% aandacht van jou.
 • De klant is koning, dat weet jij als geen ander. Dus denk je mee waar je kan.

Dit ga je doen

Meer dan een eeuw doen we waar we goed in zijn: tafels maken. Tafels om aan te werken, te vergaderen, te eten en te leven. Samen maken wij 20 – 25 tafels per dag. Geen seriematige productie bij ons. Elke tafel is uniek en krijgt even veel aandacht. 

De meubels die wij maken zijn vervaardigd uit speciaal geselecteerd massief hout, Duramas (semimassief) en het beste fineer. Het montageteam bestaat uit 4 bevlogen vakmensen. Als montagemedewerker pak je de order en tekening erbij en zorg je dat alle onderdelen op de juiste manier in elkaar worden gezet. Denk hierbij aan het monteren van onze "best sellers" zoals de Slim, Shift of Essenza tafel, maar ook grote opstellingen voor projecten. Montage is laatste fase in ons productieproces. Hier vindt een uitgebreide kwaliteitscontrole plaats voordat onze producten de fabriek mogen verlaten. Dit gebeurt vanuit het 4-ogen-principe, samen met een collega voer je de kwaliteitscontrole uit.

Wanneer dit product door het team is goedgekeurd gaan jullie deze samen verpakken en zorgen dat het product op transport gaat.

Nick Meewerkend Voorman
“De praktijk is de beste leerschool bij Arco"

Nick is bijna vijfentwintig jaar geleden begonnen als leerling en groeide door tot meewerkend voorman. “Eentonig is het werk hier niet. Je bent allround. Ik heb de kans gekregen me op te werken. Dat moet je natuurlijk wel verdienen. Als je gemotiveerd bent, liefde hebt voor hout, van afwisseling houdt, wil leren en continu verbeteren, dan kun je hier alle kansen krijgen.”

Lees meer

Dit ben jij

Jij bent continu op zoek naar manieren om het beter te doen. Zo’n collega die altijd iets eerder komt met ideeën hoe we bijvoorbeeld onze tafels slimmer kunnen monteren. Jij draagt graag je steentje bij aan de ambitie van Arco!

Je beschikt over relevante werkervaring in een soortgelijke productieomgeving (bijvoorbeeld interieurbouw of meubelindustrie), je bent leergierig en hebt gevoel voor kwaliteit. 

Nog geen ervaring en wil je het vak bij ons leren? Ook dan zijn er mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Arco?

Gedreven, samenwerkend, liefde voor hout, oog voor detail en nuchter. Dat kenmerkt onze vakmensen. Ze werken met geduld, modern ambacht en het hart. Met aandacht selecteren zij hout voor onze klanten overal ter wereld. Iedereen binnen Arco heeft een belangrijke rol in het proces. Onze vakmensen werken samen om continu een extra stap te zetten voor een ultieme kwaliteit. Tot in de kleinste details moet alles perfect zijn. Juist deze uitdaging, de afwisseling en de lat steeds hoger leggen, is wat onze vakmensen bindt en trots maakt.

 • Een op en top Achterhoeks familiebedrijf.
 • Werken in een open cultuur van respect en samenwerking .
 • Door de expertise van onze mensen weten toonaangevende bedrijven ons te vinden.
 • Een hoge kwaliteit waar je achter kunt staan.
 • We dagen onszelf en onze leveranciers uit de lat steeds hoger te leggen.

Dit krijg je ook van ons

Onze drive is een plek te creëren waar jij graag wil zijn. Waar wil je naartoe in jouw loopbaan en hoe bereiken we dat samen? Op iedere afdeling, bijvoorbeeld houtbewerking, spuiterij of opwerkerij, kun jij je kennis en vervaardigheden verbreden. We moedigen onze medewerkers aan om hun hele leven lang te blijven ontwikkelen.

We hebben het volgende óók voor je geregeld:

 • De mogelijkheid om naast fulltime, ook parttime (4 dagen te werken).
 • Maar liefst 36 vrije dagen.
 • Vakantietoeslag van 8% per jaar.
 • Goede pensioenregeling via bedrijfsfonds meubelindustrie.
 • Werktijden: 07:00 – 15:30 uur (zodat je overdag tijd hebt voor je hobby's, gezin of sport).
 • Overwerkvergoeding (25% op werkdagen, 50% op zaterdagen en 100% op zon- en feestdagen).
 • Een uitgebreid introductieprogramma, waarin je de hele organisatie ziet en leert kennen.
 • Korting op onze design tafels.

Over Ons

Als 120 jaar oud familiebedrijf in Winterswijk (N51°56.565e6°46.707) doen we al meer dan een eeuw waar we goed in zijn: tafels maken. Al 4 generaties staat vakmanschap en de liefde voor hout centraal. Hierbij gaan ambacht en moderne techniek hand in hand. Het is onze missie het traditionele vakmanschap te ontwikkelen naar het vakmanschap van de 21e eeuw. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren tafels en bijbehorende producten voor de woon- en werkomgeving. Onze vakmensen combineren hun creatieve en ambachtelijke vaardigheden met nieuwe technologieën en respect voor de natuur. Duurzaamheid en langetermijndenken zit in ons DNA. We kiezen er daarom heel bewust voor in Nederland te produceren en hoofdzakelijk met natuurlijke materialen te werken. We groeien snel en hebben de ambitie om dé tafelmaker van Europa zijn en blijven.

Nick
Nick
Alex
Alex
Gerard
Gerard
Rudger
Rudger
Gerben
Gerben
Gina
Gina
Bram
Bram
Hayco
Hayco
Joop
Joop
Kai
Kai
Mark
Mark
Patrick
Patrick
Walter
Walter

Solliciteren?

Zin om deze uitdaging met beide handen aan te pakken?
Solliciteren is eenvoudig en binnen een minuut gedaan.

Vragen over de functie?
Onze Operations Manager Theo Alp beantwoordt met plezier je vragen.
Bel of WhatsApp Theo.

Theo Alp
Operations Manager
Montagemedewerker