In 3 stappen naar jouw tafel op maat

In steeds meer woningen is de tafel het hart van het huis geworden. Aan de ‘leeftafel’ wordt niet meer alleen uitgebreid gedineerd, maar daar vinden ook allerlei andere tafelmomenten plaats. Samen eten, de krant lezen, huiswerk maken, (thuis)werken of een spelletjes spelen. Aan een goede tafel moet geleefd kunnen worden. Wij vinden het dan ook belangrijk dat een tafel aan te passen is aan jouw specifieke wensen en behoeftes. Wist je dat veel van de tafels uit onze collectie op maat geleverd kunnen worden? Wij noemen dit tailoring. We are Arco. We make tables. We tailor furniture.


 

Afmeting, materiaal en afwerking van de tafel

Ieder mens heeft andere behoeftes en iedere ruimte vraagt om een andere invulling. Met maatwerk creëren we tafels die geschikt zijn voor iedere situatie, of het nu gaat om de inrichting van een groot kantoor of een woonkamer, een tafel geschikt voor een gezin met jongere kinderen of een tafel voorzien van alle gemakken voor urenlang vergaderen. Zowel op onze website als in onze catalogus kun je per tafel zien of deze op maat gemaakt kan worden (zie hiervoor de productspecificaties). 

 

 

Stap voor stap naar je nieuwe tafel

Is tailoring mogelijk voor de tafel die je op het oog hebt? Dan kies je met 3 simpele stappen jouw tafel op maat:

 

Stap 1

Kies de afmeting van je tafel. Iedere tafel heeft standaard afmetingen. Daarnaast is, als het mogelijk is, per tafel aangegeven welke afmetingen mogelijk zijn bij maatwerk. Kies de lengte en breedte die passen bij de ruimte waarin jij de tafel wilt plaatsen.

 

Stap 2

Kies het materiaal waarin je de tafel wilt laten vervaardigen. Zo kunnen onze tafels vaak in twee verschillende houtsoorten worden uitgevoerd: (gerookt) eiken en amerikaans noten. Afhankelijk van de tafel kan deze soms ook worden uitgevoerd in Fenix en kleurlak.  

 

Stap 3

Kies de afwerking van de tafel. Onze eikenhouten meubelen (zowel massief hout als fineer en duramas) kunnen in verschillende kleuren worden gebeitst. Beitsen is een techniek waarbij er kleur op het hout wordt aangebracht, terwijl de houtstructuur wel goed zichtbaar blijft. Gebeitst hout kan naar keuze worden afgewerkt met N-lak of P-lak. 

 

 

Laat je adviseren door één van onze dealers

Op zoek naar een tafel op maat? Bekijk de mogelijkheden op onze website, download de Arco Home & Work Catalogue met onze complete collectie of ga een langs bij één van onze dealers. Zij helpen jou met het samenstellen van jouw nieuwe leeftafel. Vind een dealer bij jou in de buurt.

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord