Product Essenza XL
Designer Willem van Ast
Jaar 2018
Product Essenza XL
Designer Willem van Ast
Jaar 2018

Omschrijving

Lange tafel voor alle tafelmomenten

Tafels moeten tegenwoordig echte alleskunners zijn; niet alleen een traditionele eetkamertafel maar ook bureau, werkbank, vergaderplek, eettafel… en dat soms zelfs tegelijkertijd. De eettafel is een echte leeftafel geworden. Een ontmoetingsplek, waar voldoende ruimte moet zijn voor allerlei tafelactiviteiten. Daarom presenteert Arco de royale Essenza XL, een lange tafel die verkrijgbaar is in 3 verschillende lengtematen. Het tafelblad van de Essenza XL is gemaakt van massief Eiken of Amerikaans noten van 5,5 cm dik. De poten zijn eveneens van massief eiken of Amerikaans noten en hebben een afmeting van 12 x 5,5 cm. De tafel is leverbaar in de afmetingen 280 x 105, 320 x 105 en 360 x 105.

 

Lange eettafel of werkplek

De Essenza XL is een lange tafel, maar dankzij de verschillende afmetingen te gebruiken in verschillende ruimtes en voor verschillende tafelmomenten. Als lange eettafel of efficiënte werkplek, in de huiskamer of op kantoor. Deze lange houten tafel is een echte alleskunner.

Vanaf (incl. BTW)

€5917,-

280 x 105 x 75 cm

Maatvoering

Tailoring

Ieder mens heeft andere wensen en behoeften en iedere ruimte vraag om een andere invulling. Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij onze tafels aanpassen aan deze behoeftes en wensen van de klant: met de juiste lengte, breedte, hoogte en afwerking.

Eco Paspoort

Wij maken voor ieder product een "product eco passport". Een duidelijk overzicht van de materiaalsamenstelling met gewichtspercentages van ieder product.

Downloads

Eco paspoort
Miniatuur Naam Afmeting Bestandsgrootte
Arco_product_paspoort_EssenzaXL_280x105x75.pdf 0 x 0 0,16 MB
Montagevoorschriften
Miniatuur Naam Afmeting Bestandsgrootte
Arco-essenzaXL-montagehandleiding new.pdf 0 x 0 1,31 MB
Maatvoering
Miniatuur Naam Afmeting Bestandsgrootte
Arco-factsheets-EssenzaFamily-okt_2022.pdf 0 x 0 0,07 MB