Producten

Arco stoelen en banken voor in huis

Vanzelfsprekend ontwerpen en ontwikkelen wij ook stoelen en banken voor bij onze tafels. Want wat is nu een tafel zonder stoelen? Arco’s stoelen en banken worden gemaakt met oog voor detail, waarbij we de nieuwste technologieën combineren met vakkundig handwerk. Ga lekker comfortabel zitten in de stoelen en banken van Arco en focus je op wat voor jou op dat moment belangrijk is...

 

Stoelen en banken met karakter

Vanuit je stoel of bank heb je de ruimte en rust om eens goed om je heen te kijken. Maar een mooi ontworpen stoel is ook een blikvanger. Arco stoelen en banken geven je huis een sprekend karakter en sluiten perfect aan bij een hedendaags interieur. Eigentijds, puur en no-nonsens.

 

Hedendaagse stoelen en banken voor bij je thuis

Bij Arco maken we stoelen en banken voor verschillende momenten en plekken, zoals de Ease, Sketch Dining en Frame. De Ease geeft een nieuwe invulling aan het begrip comfort: de rugleuning van de stoel bestaat namelijk uit flexibele ‘vingers’, die zich naar je lichaam vormen. De Ease is daarmee de perfecte stoel voor bij de eettafel, één waarin je achterover leunt en een avond lang natafelt.

 

De luxe Sketch Dining is misschien wel de meest indrukwekkende stoel uit onze collectie. Een comfortabele eetkamerstoel met een hoge rug die bijzonder goede steun biedt. Net als zijn oudere ‘broers’ uit de Sketch familie, is de Sketch Dining ook verkrijgbaar met verschillende onderstellen.

 

De Frame stoel wordt gekenmerkt door een metalen frame met een fijne, rechthoekige belijning die de stoel een lichte en luchtige uitstraling geeft. Een stoel die uitermate geschikt is voor rondom de eettafel, maar ook niet zou misstaan rondom een conferentietafel in een vergaderruimte.

 

Meer over stoelen en banken van Arco

Behalve stoelen, banken en tafels maken we bij Arco ook een bijpassende collectie meubels zoals kasten, klein meubelen en accessoires. Elk bijzonder in stijl en materiaalgebruik. Wil je meer weten over stoelen en banken van Arco? Neem dan contact met ons op, of download de Arco Home & Work Catalogue met onze complete collectie. We are Arco. We make tables. We create comfort.

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord