Refurbished meubels

 

Arco gelooft in circulariteit en circulaire principes. Naast dat we mooie producten willen maken, is het minstens zo belangrijk dat ze duurzaam zijn. Kwaliteit is hierbij key. Onze tafels zijn er om generaties lang mee te gaan. Om herinneringen aan te maken voor het leven. 

We houden er in onze ontwerpen onder andere rekening mee dat een product te “refurbishen” is. Zo zorgen we voor een nieuwe levenscyclus van het product. Het is mogelijk om bijna al onze producten te herstellen en/of te upgraden. Het liefst hergebruiken we alle onderdelen, maar als het echt nodig is, dan zullen we bepaalde componenten uiteraard vervangen. Door het refurbishen van onze producten, verspillen we niet onnodig grondstoffen. De functionaliteit van het product blijft hetzelfde, maar het product ziet er na een opknapbeurt in onze fabriek weer als nieuw uit. Het product krijgt een tweede leven, klaar voor nog meer mooie momenten.

 

Hoe het werkt?

Is uw tafel toe aan een opfrisbeurt? Maak een afspraak met één van onze dealers en zij regelen dat de tafel in onze fabriek komt. En dan regelen wij de rest. Wel zo makkelijk. 

Kottenseweg, Winterswijk N51.56.647, E 6.46.384