The Creators & Makers

The Creators & Makers | HAT

The Creators & Makers

Wij maakten met Jorre van Ast The Creators & Makers video, waar hij vertelt over de behoefte aan flexibele werkruimtes, het ontwerp concept, en de intelligentie van het mechanisme van deze in hoogte verstelbare tafel.

Videografie door Blickfanger

HAT | Height Adjustable Table

Flexibiliteit is een breed concept waar deze in hoogte verstelbare tafel één praktisch antwoord op biedt. In tegenstelling tot andere producten in deze categorie is deze tafel ontworpen om gebruikt te worden op verschillende manieren. Zo kan hij dienstdoen als vergadertafel, maar even goed als werk- of teamtafel. En omdat dit geen typische in hoogte verstelbare tafel is, is hij zelfs geschikt als eettafel.

HAT table door Jorre van Ast

Het slimme van deze tafel zit ‘m in de poten. Hierin zit zowel een motortje als een mechanisme waarmee de hoogte kan worden aangepast. Een accu zorgt voor maximale flexibiliteit. In plaats van aan kabels gebonden, wordt deze tafel zo ‘mobiel’. Je kunt hem makkelijk verplaatsen naar de plek waar de omgeving om vraagt.

Door de verstelbare hoogte van 60 tot 105 cm is deze tafel geschikt voor grote en kleine groepen, staand en zittend werken en er past gemakkelijk een bureau-/rolstoel onder. Alle onderdelen zijn te vervangen of te ‘’refurbishen’’. Dit verlengt de levensduur van de tafel en beperkt de impact op het milieu. Net als elke Arco-tafel maakt deze in hoogte verstelbare tafel gebruik van gecertificeerd hout (FSC/PEFC/STIP) en lak op waterbasis.