New designs

New product introductions 2024

Tijdens IMM 2024 hebben we nieuwe producten en uitbreidingen van bestaande product families, evenals vernieuwende afwerkingen en materialen gepresenteerd. Nieuwe ontwerpen van Sabine Marcelis, Gudmundur Ludvik en Arco Design Studio. En ook de nieuwste collecties zijn gemaakt met oog op onze belofte meubels te maken voor deze generatie, en de volgende. Én voor alle generaties daarna.

We are arco. We make tables. Have a seat.

Nieuw product | Dew coffee table

De Dew coffee table is ontworpen door gerenommeerd en gevierd ontwerpster Sabine Marcelis en is een vervolg op de Dew dining table. Net als de eettafel komt de Dew coffee table overal goed tot zijn recht, dankzij de organische, sculpturale vorm. De coffee table komt in verschillende groottes en hoogtes, wat het mogelijk maakt meerdere tafels in elkaar te schuiven om een "landschap" van objecten te creëren. 

Geconstrueerd van een massief bovenblad en een half-massief hout wang, kan de Dew coffee table tegen een stootje en voldoet hiermee aan Arco's belofte van het maken van meubels voor deze en de volgende generatie. 

Meer informatie

Nieuw product | Essential Rectangular

De Essential Barrel vormt als eerste lid van de familie, letterlijk en figuurlijk een sterke basis voor de Essential Family. Deze robuuste maar elegante tafel is ontworpen voor langdurig gebruik.  

De nieuwste aanwinst van de familie is de Essential Rectangular, een instapversie van de Essential welke (net als zijn voorganger) goed is te combineren met de Close stoel. Logisch: want zowel de Close als de Essential zijn ontworpen door Gudmundur Ludvik. 

De Essential Rectangular is ook verkrijgbaar in een meubellinoleum versie - een duurzaam, biobased materiaal, gemaakt in Nederland. 

Meer informatie

Nieuw product | Home-Work

Home-Work is geïnspireerd op een verlangen naar flexibiliteit. Vooral rond de vraag hoe we ons huis ook als werkplek in kunnen zetten. En andersom: hoe voelen we ons meer thuis op kantoor? Designer Jonathan Prestwich ontwikkelde Home-Work als bijzonder antwoord op beide vragen.   

Met of zonder wielen thuis of op kantoor: Home-Work biedt de mobiliteit van een kantoorstoel met het comfortabele en vriendelijke gevoel van thuis.

Meer informatie

Nieuw product | Extend

Het ontwerp van Extend is tijdloos, compact en minimalistisch. Hierdoor past het in elk interieur, van landhuis tot tiny house, wat je smaak ook is. De ingetogen vormen sluiten aan bij de meest diverse stoelen en ruimtes, tot en met de meest uitgesproken ontwerpen. De toewijding aan bescheidenheid wordt onderstreept door de onzichtbare naad en de ononderbroken houtstructuur over de gehele lengte van de tafel. Oftewel: het lijkt geen uitschuif-tafel, todat je hem uitschuift.  

Het subtiele uiterlijk verhult onbescheiden mogelijkheden. Extend wordt tot maar liefst een meter langer. Dus ook als je kleine eetkamer een groot gezelschap ontvangt, heet Extend iedereen welkom. 

Meer informatie