Producten

We are Arco. We make tables. Wij houden van mooie tafels maken. Onze tafels worden met aandacht gemaakt.

 

Tafels met detail

De tafel is een plek waar we een groot deel van de dag doorbrengen. Rustig alleen, intiem met z’n tweeën of gezellig met een groep. Een dynamische plek die steeds weer anders gebruikt wordt. Om thuis te eten, praten, lezen, werken of ontspannen. Arco tafels zijn gemaakt met oog voor detail en zijn zorgvuldig afgewerkt. Van de praktische, rechte tafel waaraan je tegenover elkaar plaatsneemt tot de sociale ronde tafel waar je zij aan zij zit en dichter tot elkaar kunt komen.

 

We last generations

Tafels bestaan al zo lang als mensenheugenis. De tafel is een vaste en belangrijke plek in onze huizen en interieur geworden. Daarom maken we bij Arco tafels die tijdloos zijn. We last generations.

 

De tafel 2.0

Intussen zijn onze woningen en gewoonten veranderd. Waar we vroeger een aparte ruimte voor onze activiteiten hadden zoals een eetkamer en woonkamer, zijn onze huizen nu steeds meer een open geheel met de leeftafel als centrale plek. De tafel is het hart van het huis - waar je samen eet, maar ook de krant leest, huiswerk maakt, thuiswerkt of een spelletje speelt.

 

De tafel als dynamische werkplek

Onze werkomgeving is ook veranderd. In het moderne kantoor zitten we niet meer alleen aan individuele bureaus, maar wordt de tafel een dynamische werkplek. Wij maken tafels die geschikt zijn om aan te werken en te leven. Houdt een informeel overleg met een collega, schuif met je laptop aan voor flexwerk, ga even goed zitten voor een belangrijke vergadering en eet rustig je lunch. De tafel vormt de spil in jouw leven, zowel wanneer je werkt als wanneer je vrij bent.

 

Ontdek onze collectie

Ontdek alle design tafels in onze collectie, gemaakt van de mooiste materialen waaronder Local wood collectie. Behalve tafels maakt Arco ook bijpassende producten zoals stoelen, kasten en kleinmeubilair. Elk bijzonder in vormgeving, afwerking en eenvoud. We are Arco. We make tables.

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord