Producten

Arco klein meubelen voor de werkomgeving

Onze werkomgeving verandert. In het moderne kantoor zitten we niet meer alleen aan individuele bureaus, maar werken we steeds flexibeler en op verschillende plekken. De kleinere tafels uit de collectie Utensils spelen in op 'het nieuwe werken’ en passen daarom perfect bij het moderne kantoor.

 

Klein meubelen voor werken en ontspannen

De Arco design studio heeft klein meubelen ontworpen voor al die momenten waar werken, ontspannen en wachten in de lobby in elkaar overgaan, bijvoorbeeld de: Utensils. Even een notitie maken, de laptop neerleggen of wat documenten doornemen, kortom het bekende multi-tasken dat overal op kantoor kan gebeuren. De Utensils bistro tafels hebben een organisch gevormd blad met afgeronde hoeken, staan op een elegante voet en zijn er in diverse hoogtes voor bij een zitbank, een fauteuil of als aanvullend element bij de Side by Side Work. De Utensils zijn leverbaar in diverse houtsoorten en kleuren.

 

Meer over klein meubelen van Arco

Behalve klein meubelen en tafels voor op het werk maken we bij Arco ook bijpassende meubels zoals stoelen & banken en accessoires. Wil je meer weten over onze klein meubelen voor de werkomgeving? Neem dan contact op met onze design studio, of download de Arco Home & Work Catalogue met onze complete collectie. We are Arco. We make tables. We create solutions.

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord