Producten

Arco kasten voor op het werk

We maken kasten en tafels voor de werkomgeving. Kasten die elkaar aanvullen in ontwerp en praktisch nut. Oplossingsgerichte designs gemaakt met vakmanschap. Vakbladen, boeken, mappen, apparatuur en je dagelijkse werkbenodigdheden krijgen een plek met de collectie Arco kasten voor op het werk.

 

Wij maken kasten en tafels

Bij Arco maken we kasten en tafels die passen bij een hedendaags, duurzaam en vooruitstrevend interieur. No-nonsense, mooi en zorgvuldig afgewerkt. Kies een kastenprogramma en indeling die past bij jou en je werkplek.

 

Arco kasten voor op het werk

Ontdek het kastenprogramma Side-Store Modular van Willem van Ast. Deze kast is modulair opgebouwd en is volledig schakelbaar. Op een 2,5 cm hoge plint voorzien van stelvoeten, kunnen naar eigen inzicht en wensen diverse kastelementen geplaatst worden tot elke vereiste lengte. De rompen zijn verkrijgbaar in 2 breedtes en 3 hoogtes en kunnen open zijn (of tweezijdig), of voorzien worden van deuren of (hangmap-) laden. Doordat de deuren en laden vrij te plaatsen zijn binnen de rompen, kunnen de kasten in hoge mate aangepast worden aan individuele wensen. De kasten zijn rondom afgewerkt en dus ook vrij in de ruimte te plaatsen.

 

Meer over kasten van Arco

Behalve kasten en tafels voor op het werk maken we bij Arco ook bijpassende meubels zoals stoelen en banken, klein meubelen en accessoires. Elk bijzonder in afwerking. Wil je meer weten over onze kasten? Neem dan contact met ons op, of download de Arco Home & Work Catalogue met onze complete collectie. We are Arco. We make tables. We organize things.

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord