Producten

Arco klein meubelen voor thuis

Onze huizen veranderen. De collectie Arco klein meubelen voor thuis speelt daarop in. In huis wordt niet alleen nog maar gewoond en geleefd, maar ook gewerkt. Dat vraagt om meubels en klein meubelen die passen bij onze huidige levensstijl waarin wonen en werken soms in elkaar overgaan.

 

Klein meubelen voor leven en (thuis)werken

Ontdek de Tablets van Jonas Trampedach. Een collectie vriendelijk gevormde bijzettafeltjes waarmee je een afwisselend landschap kunt creëren. De Tablets worden uitgevoerd in verschillende maten, vormen en materialen: warm hout of juist een slijtvaste epoxy coating. De kleine tafeltjes zijn gemakkelijk te tillen en heel functioneel. Meerdere Tablets samen vormen een grotere koffietafel waarvan de afzonderlijke tafeltjes eenvoudig verplaatst kunnen worden als er één bij bijvoorbeeld de bank, stoel of het bed nodig is.

 

Onze design studio heeft klein meubelen ontworpen voor al die momenten waar leven en (thuis)werken in elkaar overgaan, bijvoorbeeld de: Utensils. Een familie van handige kleine tafeltjes voor al die momenten dat werken en wonen hand in hand gaan. Even een notitie maken, de laptop neerleggen of wat documenten doornemen, kortom het bekende multi-tasken dat overal in huis kan gebeuren. De Bistro tafels hebben een organisch gevormd blad met afgeronde hoeken, staan op een elegante voet en zijn er in diverse hoogtes voor bij de bank, een fauteuil of de eettafel.

 

Meer over klein meubelen van Arco

Behalve klein meubelen en tafels voor thuis maken we bij Arco ook bijpassende meubels zoals stoelen en banken en accessoires. Wil je meer weten over onze klein meubelen? Neem dan contact op met onze design studio, of download de Arco Home & Work Catalogue met onze complete collectie. We are Arco. We make tables. We complement homes.

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord