Producten

Arco kasten voor in huis

Tijdschriften, boeken, cd’s, kunstvoorwerpen, apparatuur en je dagelijkse benodigdheden krijgen een plaats met de collectie kasten van Arco. We maken tafels en kasten die elkaar aanvullen in design en praktisch nut. Oplossingsgerichte designs gemaakt met traditioneel vakmanschap en in een hedendaags ontwerp.

 

Wij maken kasten

Opbergen gaat niet alleen over spullen uit het zicht plaatsen, maar juist ook om het laten zien van bijzondere voorwerpen. Veel van onze kasten zijn modulair ontworpen en naar eigen wens samen te stellen. Kies voor lades, voor deurtjes of misschien wel voor beide? Of kies voor een open ruimte om bijvoorbeeld een mooi souvenir in de spotlight te zetten. Onze kasten zijn net zo flexibel als onze huidige levensstijl. We organize things.

 

Bijzondere Arco kasten voor wonen en (thuis)werken

Het kastenprogramma Scene van Dick Spierenburg is een open en luchtig wandkastsysteem. Het systeem is opgebouwd uit horizontale kaders met daarbinnen vrij plaatsbare units, die indelen, ondersteunen en karakter bepalen.


De functionele en praktische Side Store van designer Willem van Ast bestaat uit hangende en staande kastelementen, zwevende schappen, plateaus en low boards.


De Pivot - van Raw Edges - is een verrassend kastje, dat bij uitstek geschikt is voor het opbergen van kleine rondslingerende voorwerpen en dagelijkse benodigdheden. Ontdek ook de Deskbox, eveneens een ontwerp van Raw Edges.


Deskbox is een praktisch en elegant werkplekje, hangend aan de muur. Een meubel waar je de ruimte zo efficiënt mogelijk mee kunt inrichten en een mini-kantoor in kunt opbergen.


Meer over kasten van Arco

Behalve kasten en tafels voor in huis maken we bij Arco ook een bijpassende collectie meubels zoals stoelen en banken, klein meubelen en accessoires. Elk bijzonder in stijl en afwerking. Wil je meer weten over kasten van Arco? Neem dan contact met ons op, of download de Arco Home & Work Catalogue met onze complete collectie. We are Arco. We make tables. We organize things.

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord