Producten

Arco accessoires voor op het werk

Om je tafel en bureau net zo flexibel te maken als onze levensstijl met laptops, iPads en het Nieuwe Werken, bedacht Jonathan Prestwich voor Arco de Cable Net en Cable Sock. Deze handige accessoires voor op het werk zijn een low tech oplossing voor je hightech apparaten.

 

Cable Net

De flexibele, gebreide Cable Net is een onzichtbare opbergplaats voor adapters, stekkerdozen en snoeren, bevestigd aan de onderkant van je tafelblad. De Cable Net is te combineren met een bijpassende Cable Sock. De Cable Net is verkrijgbaar in de maten small en large.

 

Cable Sock

De 3D gebreide Cable Sock is een inventieve en creatieve oplossing voor de wildgroei aan kabels rond je bureau of tafel. Deze smalle kous houdt ze bij elkaar en leidt de kabels keurig langs de tafelpoot naar de vloer en richting het stopcontact. Net als echte kousen zijn ook deze verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten: small, medium en large, passend rond verschillende soorten tafelpoten. Bijpassende producten De Cable Net en de Cable Sock van Arco passen uitstekend bij de werktafels van de Slim en Extenso, de Joy collectie en de Essenza.

 

Meer over accessoires van Arco voor op het werk

Behalve accessoires maken we bij Arco ook een bijpassende collectie meubels zoals kasten, klein meubelen en stoelen en banken. Elk bijzonder in stijl en materialen. Wil je meer weten over onze accessoires voor tafels? Neem dan contact met ons op of download de Arco Home & Work Catalogue met onze complete collectie. We are Arco. We make tables. We create solutions.

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord