Wood love

 

OBJECT 01
Building blocks
Scheublin en Lindeman

 

Dit beukenhouten blokkendoosje inspireert ons. Niet alleen het formaat van de blokjes als volume-regel en reken-eenheid is interessant, maar ook de ruimte tussen de blokken die een patroon van lijnen laat zien.

 

 


OBJECT 02
Toy dog
Daphna Laurens

 

Na zijn oom David, 25 jaar geleden, is nu onze zoon Raffi het nieuwe ‘baasje’. Eenvoud, tactiliteit en de afwezigheid van overbodige detaillering maken deze 9 stukjes hout tot een simpel maar karakteristiek hondje.

 

 

OBJECT 03
Hammer
Vicoria Ledig 

 

Voordat ik me begon te verdiepen in design heb ik in Berlijn stage gelopen om kasten te leren maken. Ik heb daarbij onder andere met deze hamer gewerkt. De hamer is een heel eenvoudig en stevig stuk gereedschap waarmee je intuïtief kunt werken; dat spreekt me enorm aan. 

 

 

OBJECT 04
Spoons
Carolina Wilcke 

 

Van Vietnam tot Thailand en van Parijs tot Istanbul. Tijdens mijn reizen is onbewust een lepel verzameling ontstaan. Aangetrokken tot de kleuren en lijnen in het hout, vormgegeven door natuur en ambachtsman.

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord