Datum toegevoegd: 29 Jan 2020 WE ARE HIRING | Sales Manager

Sales Manager 40 uur, Amsterdam

Ben jij die gedreven Sales Manager met gevoel voor design? Arco biedt een afwisselende baan waarin je bezoeken aan dealers combineert met architecten en het aansturen van een team. Vinden we in jou die creatieve en enthousiaste collega, kom ons dan overtuigen aan één van onze Arco tafels.

 

 

Arco is een succesvol Nederlands design bedrijf waar tafels en bijbehorende producten worden ontworpen, gemaakt en verkocht voor de werk- en woonomgeving. We hebben ambitieuze groeiplannen in de zakelijke projectmarkt en zijn hiervoor op zoek naar een Sales Manager Projectmarkt.

 

Vanuit onze showroom in Amsterdam stuur je een klein maar enthousiast team aan waar jij verantwoordelijk voor bent. Daarnaast ben je vooral zelf veel onderweg voor de verdere uitbouw van ons netwerk van projectdealers en architecten. Naast je werkzaamheden in Amsterdam en onderweg ben je met regelmaat in Winterswijk voor intern overleg met onder meer collega’s in de fabriek en van Order Management.

 

Heb je gevoel voor onze branche, spreek je de taal van zowel dealers als architect en heb je een ongekende sales drive? Kom dan onze sfeer proeven in Amsterdam, maak eens een rondje door onze fabriek in Winterswijk en laten we samen ontdekken of jouw ervaring en drijfveren aansluiten bij onze ideëen.

 

Klik hier voor het volledige profiel en meer informatie.

 

Voor meer informatie neem contact op met Arnold de Vries Robbé: 06 55 767 474 / 035 30 30 050 | avr@capita-selecta.nl. De procedure sluit 12 februari 2020.

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord