Verkoop

Verkoop


Wat zijn de openingstijden van jullie showrooms?

De adressen en openingstijden van onze showrooms vindt u hier.

Staan alle modellen in jullie showroom?

Wij doen ons best u een zo volledig mogelijk overzicht te geven van onze collectie, maar wij kunnen helaas niet alle uitvoeringen laten zien. Wilt u zeker weten of het gezochte meubel in de showroom staat, raden wij u aan vooraf even te bellen. De adresgegevens en telefoonnummers van onze showrooms vindt u hier.

Kan ik rechtstreeks bij jullie bestellen?

Arco heeft ervoor gekozen haar producten te leveren via een zorgvuldig opgebouwd netwerk van dealers. Onze dealers hebben alle kennis en materialen in huis om met u tot de best passende keuze te komen. Kijk hier voor een dealer bij u in de buurt.  

Wat is de levertijd?

De gemiddelde levertijd van een Arco meubel is circa 6-8 weken. 

Welke stoffen of leersoorten kan ik kiezen voor mijn Arco zitmeubel?

Arco zitmeubelen zijn leverbaar in vele stoffen en leersoorten. Wij werken o.a. met stoffen van Kvadrat en de Ploeg en behalve de standaard Arco ledercollectie, passen wij ook de Ohmann 1012 veel toe op onze meubelen. Er is ook een mogelijkheid dat u zelf stof of leder instuurt. Uw Arco dealer laat u graag zien wat de mogelijkheden zijn. 

Kunnen Arco meubelen ook op maat gemaakt worden?

Behalve in onze standaard afmetingen, kunnen wij veel meubelen tegen een meerprijs ook leveren in een afwijkende maat. Uw Arco dealer informeert u graag over de mogelijkheden of kijk op de productpagina onder de tab 'tailoring'.

Kan ik een Arco tafel ook in een andere kleur bestellen?

De meubelen uit de Arco collectie zijn verkrijgbaar in verschillende massief hout- en fineer soorten, die gelakt of gebeitst worden. Uw Arco dealer adviseert u graag over de vele mogelijkheden.

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord