Datum toegevoegd: 16 Mei 2018 Vacature Product Engineer

Wij zijn op zoek naar een product engineer (m/v) (freelancer of op projectbasis is ook mogelijk).

 

 

Arco is een toonaangevende internationaal opererende meubelfabriek gevestigd in Winterswijk. In de loop van de jaren heeft Arco een specifieke identiteit opgebouwd en een eigen plaats verworven binnen de top van de moderne meubelindustrie. Naast eigen ontwerpen werken wij samen met een groeiend aantal externe ontwerpers als Bert Jan Pot, Jonathan Prestwich, Burkhard Vogtherr, Ineke Hans en anderen. Kenmerkend voor onze collectie zijn een eigentijdse vormgeving en grote aandacht voor bijzondere detaillering. Door de grote keuze uit verschillende houtsoorten en diverse andere materialen kunnen wij onze producten bovendien in hoge mate aanpassen aan individuele wensen van de klant. In Arco's visie is niet alleen het uiterlijk van een meubel van groot belang. Wij hechten ook grote waarde aan duurzaamheid, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en een verantwoorde materiaalkeuze.

 

Vanwege de grote omvang van onze ontwikkelingsagenda zijn wij ter versterking van onze afdeling Productontwikkeling op zoek naar een: (interim) Product Engineer(m/v).

 

Takenpakket

De product engineer houdt zich bezig met het gehele ontwerp- en ontwikkelproces; van begeleiding in de ontwerpfase t/m het productie klaar maken van het product. Dit geldt voor zowel nieuwe producten als ook voor de doorontwikkeling van bestaande producten. Het zwaartepunt van de functie ligt op het vlak van engineering. 

 

Persoonlijke bagage

- Je beschikt over HBO werk- en denkniveau in de richting Industrieel Product Ontwikkeling of Werktuigbouw

- De voorkeur gaat uit naar iemand met werkervaring binnen de (meubel)industrie.

- Praktische ervaring en ‘met je handen kunnen werken’ is hierbij een pre.

- Je hebt ervaring in het werken met Solid Works en andere geautomatiseerde systemen

- Je bent analytisch en hebt goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal (zowel in woord als in geschrift)

- Je bent in staat om kennis over te dragen op anderen en kunt zowel zelfstandig als in een team opereren.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een baan (parttime/fulltime) binnen een uitdagende lokale en internationale werkomgeving, waarin de sfeer wordt bepaald door vernieuwing en dynamiek. Primair betreft dit een opdracht voor een periode van ongeveer 12 maanden. Je salaris hangt af van je werkervaring en opleiding.

 

Zijn wij op zoek naar jou?

Je kunt je sollicitatie sturen naar Gerben Schreurs via email g.schreurs@arco.nl. Uiteraard kun je ook eerst meer informatie bij hem opvragen.

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord