Test Frontis work

Jonathan
Prestwich

Een grappige en efficiënte manier om alle electriciteitssnoeren rond een werktafel zo veel mogelijk uit het zicht te houden en op een elegante manier te leiden. Het te veel aan snoer kun je bij elkaar houden in het netje dat onder het tafelblad wordt bevestigd met speciale drukknopen. Daarvandaan leidt je de snoeren keurig bijelkaar langs een tafelpoot naar de vloer en richting stopcontact. De Cable Sock is een smalle gebreide kous, die kabels en tafelpoot bij elkaar houdt. Net als echte kousen is ook deze verkrijgbaar in maten: small, medium en large, passend rond de diverse afmetingen van tafelpoten. De Cable Sock is er in diverse kleuren en patronen.

Specs

Materialen

Elk mens is anders, heeft andere wensen en behoeften. Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij onze tafels aanpassen aan wat jij wilt. Zo maken wij jouw tafel met de juiste lengte, breedte, hoogte, kleur en afwerking. Zodat deze tafel perfect past in je eigen interieur en voldoet aan jouw persoonlijke wensen. 

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord