Slim+

Extra lange tafel

 

De tafel Slim+ is de grotere versie van de in 2006 geïntroduceerde ragdunne Slim tafel. Hiermee komt Arco tegemoet aan de vraag van zowel de consument als ook de zakelijke gebruiker naar grotere, lange tafels. De Slim+ tafel heeft een maximale lengte van maar liefst 360 cm, waardoor de eettafel 10 personen eenvoudig plek biedt. De verhoudingen van de tafel zijn echter zo aangepast dat de tafel nog steeds “onmogelijk” lijkt. Doordat de tafel 10 personen van een plek kan voorzien, is de Slim+ uitstekend toepasbaar in zowel de woon- als ook de zakelijke omgeving (vergader- of werktafel). 

Mensen met een kantoorbaan zitten het grootste gedeelte van de dag, terwijl het belangrijk is om staan en zitten met elkaar af te wisselen. Daarom presenteert Arco de Slim+ als statafel: Slim+ high. 

 

*Uitlopend: Santos (alpifineer)

Materialen

Elk mens is anders, heeft andere wensen en behoeften. Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij onze tafels aanpassen aan wat jij wilt. Zo maken wij jouw tafel met de juiste lengte, breedte, hoogte, kleur en afwerking. Zodat deze tafel perfect past in je eigen interieur en voldoet aan jouw persoonlijke wensen. 

Design Tafel Slim plus door Bert Jan Pot
240 x 105 x 75 cm

Bijpassende producten en accessoires

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord