Design wandkast
Scene(uitlopend)

Dick
Spierenburg

Het kastenprogramma Scene is een open en luchtig wandkastsysteem, opgebouwd uit horizontale kaders met daarbinnen vrij plaatsbare units. Met deze bouwstenen, elk met hun specifieke functies, valt eindeloos te combineren en ontwerp je jouw eigen design wandkast. De basis bestaat uit rechthoekige open rompen en schappen in hout of lak, Tussen deze elementen worden losse blokken geschoven als indeling, ondersteuning of als beeldbepalend accent. Deze losse units zijn open en in verschillende breedtes en dieptes, uitgevoerd in gelakt metaal in een (accent-) kleur naar keuze. Grotere units uit hout zijn dicht en voorzien van een deurtje, klep of lade.

 

Design je eigen kast 

 

Met de scene kast kun je alle kanten op. Design een open kast of dichte kast of ga voor een combinatie. Iedereen kan er zijn eigen meubel mee creëren, precies op maat gemaakt voor een verzameling boeken, apparatuur, tijdschriften, kunstvoorwerpen etc. Kabels van apparatuur worden eenvoudig weggewerkt in de verdekte goot achterin het kastelement.

Materialen

Bijpassende producten en accessoires

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord