Privacy statement

Met dit privacy statement willen we transparant zijn in de persoonsgegevens die wij verzamelen en voor welke doeleinden we deze gebruiken. Wij verwerken alle persoonsgegevens op zo’n manier dat deze in overeenstemming is met de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. Arco Meubelfabriek B.V. slaat alleen persoonlijke gegevens op die direct afkomstig zijn van de betrokkene en door hem of haar verstrekt zijn. Dit privacy statement is van toepassing wanneer u onze website bezoekt of gebruik maakt van onze diensten.
 
Cookies
Voor een juiste werking van onze website, maar ook voor analytische doeleinden maken wij gebruik van cookies op onze website. Graag lichten wij u hieronder toe welke cookies gebruikt worden en met welk doel deze cookies worden geplaatst. Mocht u meer specifieke informatie wensen met betrekking tot de cookies, dan verwijzen wij u graag naar onze cookieverklaring
 
Google Analytics 
Arco Meubelfabriek B.V. maakt gebruik van Google Analytics om inzicht te krijgen in het gebruik van de website om deze te kunnen optimaliseren voor gebruik. Door middel van de Google Analytics Cookies worden pseudo-anonieme persoonsgegevens van bezoekers opgeslagen in Google Analytics. Pseudo-anonieme persoonsgegevens zijn: locatie, besturingssysteem, browser, soort apparaat (tablet, mobiel of desktop), pagina’s die bekeken worden, hoe de bezoeker binnen is gekomen op de website en tijdsduur op de website. Een IP-adres is bijvoorbeeld niet zichtbaar en valt daarmee ook niet te herleiden naar een persoon. Arco´s verkoop-, communicatie-, administratie afdeling, directie en de externe partij Marotura (online strategie bureau) kunnen bij deze persoonsgegevens. In het privacybeleid van Google kunt u informatie vinden over de beveiliging van uw persoonsgegevens. Arco Meubelfabriek B.V. heeft een verwerkingsovereenkomst met Google Analytics om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. 
 
Yandex
Arco Meubelfabriek B.V. maakt gebruikt van Yandex Metrica om inzicht te krijgen in het gebruik van de website en deze te kunnen optimaliseren voor gebruik. Door middel van Yandex cookies worden pseudo-anoniemen persoonsgegevens van bezoekers opgeslagen in Yandex. Pseudo-anonieme gegevens zijn recordings van bezoeken.  Recordings worden maximaal 2 weken opgeslagen. De externe partij Marotura (online strategie bureau) kan bij deze persoonsgegevens. In het privacybeleid van Yandex kunt u informatie vinden over de beveiliging van uw persoonsgegevens. 
 
Tracking cookies
Hiermee wordt bijgehouden welke pagina’s u bezoekt op internet om uw persoonlijke profiel op te kunnen bouwen. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn. Wij maken gebruik van de trackingcookies van Google Adwords en Facebook Pixel. Voor deze cookies vragen wij uw toestemming. Zonder uw toestemming worden deze cookies niet geplaatst. U kunt uw toestemming te allen tijde weer intrekken. 
 
Nieuwsbrief
U kunt zich inschrijven op onze nieuwsbrief waarin wij u willen informeren over nieuws op het gebied van onze diensten. U kunt zich met uw e-mailadres en eventueel voornaam, achternaam, woonplaats en geboortedatum inschrijven voor de nieuwsbrief via onze website. Uw persoonsgegevens worden pas aan de lijst van ontvangers toegevoegd wanneer u er nadrukkelijk toestemming voor heeft gegeven door middel van het klikken op een link in de e-mail die u direct ontvangt wanneer u zich inschrijft voor de nieuwsbrief. Arco´s verkoop-, communicatie-, administratie afdeling, directie en de externe partij Marotura (online strategie bureau) kunnen bij deze persoonsgegevens. U ontvangt maximaal 4 nieuwsbrieven per jaar. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden voor de nieuwsbrief. Onderaan iedere nieuwsbrief is er een mogelijkheid tot uitschrijven. Wij maken gebruik van een extern programma om de nieuwsbrief te versturen en delen hiervoor uw persoonsgegevens. U kunt uiteraard het privacy statement van Mailchimp inzien. Arco werkt samen met externe partijen voor haar online strategie. Dit betekent dat deze partijen ook bij de persoonsgegevens kunnen die verzameld worden in het cms (website) en mailchimp (nieuwsbrieven). Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Frontis (website), DLA (ICT beheer), Marotura, Omnikassa, om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens.
 
Contactformulier
Wanneer u contact met ons wil, kunt u op de website een contactformulier invullen. De persoonsgegevens ingevoerd in het contactformulier worden versleuteld verwerkt. Wanneer u een contactformulier invult, hebben wij de volgende persoonsgegevens van u nodig: naam, emailadres en eventueel telefoonnummer. Op deze wijze kunnen we contact met u opnemen en onderhouden. Arco´s verkoop-, communicatie-, administratie afdeling en directie kunnen bij deze persoonsgegevens. Wanneer het contactformulier is afgehandeld worden uw persoonsgegevens binnen 6 maanden verwijderd. Onze server en software beheer is ondergebracht bij DLA ICT. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Frontis, DLA, Marotura, Omnikassa, om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens.
 
Persformulier
Wanneer u als journalist contact met ons wil, kunt u op de website een persformulier invullen. De persoonsgegevens ingevoerd in het contactformulier worden versleuteld verwerkt. Wanneer u een contactformulier invult, hebben wij de volgende persoonsgegevens van u nodig: voornaam, achternaam, e-mailadres en land. Op deze wijze kunnen we contact met u opnemen en onderhouden. Arco´s verkoop-, communicatie-, administratie afdeling en de directie kunnen bij deze persoonsgegevens. Wanneer het contactformulier is afgehandeld worden uw persoonsgegevens binnen 6 maanden verwijderd. Onze server en software beheer is ondergebracht bij DLA ICT. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Frontis, DLA, Marotura, Omnikassa, om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens.
 
Webshop bestelling
Wanneer u iets wil kopen in onze webshop, hebben wij de volgende persoonsgegevens van u nodig: voornaam, achternaam, e-mailadres, telefoonnummer, adres, postcode, plaats, land, factuuradres (indien afwijkend). Deze gegevens hebben wij nodig om de overeenkomst uit te voeren. Tevens kan het noodzakelijk zijn dat wij uw gegevens delen met een derde partij, zodat deze bijvoorbeeld de bestelling kan afleveren bij u. De webshop is gebouwd in een beveiligde omgeving met een SSL-layer. De online betaling vindt plaats in de omgeving van uw bank. Dus ook hier zal een informatiewisseling plaatsvinden. Arco werkt samen met externe partijen voor haar online strategie. Dit betekent dat deze partijen ook bij de persoonsgegevens kunnen die verzameld worden in het cms (website) en mailchimp (nieuwsbrieven). Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Frontis, DLA, Marotura, Omnikassa, om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens. Bij het bestellen heeft u de keuze om een account aan te maken of om de bestelling af te ronden als gast. Indien u een account heeft aangemaakt, dan komen deze gegevens in ons cms terecht. U kunt deze gegevens te allen tijden aanpassen en/of verwijderen. Indien u de bestelling als gast heeft geplaatst, dan komen uw gegevens niet terecht in ons cms. Wel komen de facturen van alle bestellingen in onze cms terecht. Op deze facturen zijn voornaam, achternaam, adres, telefoonnummer, emailadres en de bestelling terug te vinden. Als bedrijf zijn wij verplicht deze facturen minimaal 7 jaar te bewaren. 
 
Gegevens van kinderen onder 16 jaar
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie persoonsgegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er persoonsgegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@arco.nl, dan verwijderen wij deze informatie.
 
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Arco Meubelfabriek B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van u bezitten n in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een schriftelijk verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar de contactgegevens onderaan dit privacy statement. Wij zullen zo snel mogelijk reageren op uw verzoek, maar in ieder geval binnen vier weken. Wij verzoeken u bij dit verzoek een kopie identiteitsbewijs te voegen. Let wel, u dient uw BSN-nummer, alsook onderaan op uw identiteitsbewijs, te markeren. Verder dient u op uw kopie te vermelden dat de kopie wordt verstrekt ten behoeve van bovenstaand verzoek. Alleen op deze wijze kunnen wij ervoor zorgdragen dat alleen u toegang krijgt tot uw persoonsgegevens.  
 
Arco Meubelfabriek B.V. heeft geen invloed op het gebruik van gegevens door Sociale media. Uit gegevens van Google Analytics en Yandex kunnen wij geen herleidbare persoonsgegevens verkrijgen, deze kunnen wij ook niet voor u aanpassen. 
 
Wij willen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heef om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link.  
 
Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Arco Meubelfabriek B.V. neemt de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Zo maakt Arco Meubelfabriek B.V gebruik van encryptie door een SSL-layer. Als u het idee heeft dat uw persoonsgegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons, door middel van het sturen van een e-mail naar info@arco.nl of het contactformulier op onze website in te vullen.
 
Vragen en/of opmerkingen
Heeft u vragen of opmerkingen over dit privacy statement? Dan kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@arco.nl.  
 
Contactgegevens
Arco Meubelfabriek B.V. 
Parallelweg 2-III
7102 DE Winterswijk
+31 (0) 543-546575 
info@arco.nl
www.arco.nl
 
 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord